Zobrazeno 1 - 10
of 149
pro vyhledávání: '"Streptomyces lydicus"'
Autor:
Hao Chen, Bilian Lin, Rui Zhang, Zhouliang Gong, Ming Wen, Weiming Su, Jinsong Zhou, Liangzhong Zhao, Jianrong Wang
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Chitosan oligosaccharides (COSs) are widely applied in many areas due to its various biological activities. Controllable preparation of COSs with desired degree of polymerization (DP) via suitable chitosanase is of great value. Herein, a novel glycos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c0f40954dcd040bd8f8be2449584d987
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Streptomyces lydicus was used as biopesticide for crop protection in agriculture, however, the antimicrobial mechanism remains unclear and no systematic research on the secondary metabolites of S. lydicus has been reported. In this study, the extract
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f80ba7ef116d43e0a12958359a93704d
Autor:
European Food Safety Authority (EFSA), Maria Anastassiadou, Giovanni Bernasconi, Alba Brancato, Luis Carrasco Cabrera, Lucien Ferreira, Luna Greco, Samira Jarrah, Aija Kazocina, Renata Leuschner, Jose Oriol Magrans, Ileana Miron, Stefanie Nave, Ragnor Pedersen, Hermine Reich, Alejandro Rojas, Angela Sacchi, Miguel Santos, Anne Theobald, Benedicte Vagenende, Alessia Verani
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 18, Iss 9, Pp n/a-n/a (2020)
Abstract According to Article 12 of Regulation (EC) No 396/2005, EFSA has reviewed the maximum residue levels (MRLs) currently established at European level for the pesticide active substance Streptomyces lydicus strain WYEC 108. Considering the info
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21cacad09ad34f97bb44c44c203f3895
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 11 (2020)
Due to the adverse effect on the environment caused by excessive use of chemical fertilizers, the development of sustainable agriculture attracts a growing demand of biological based fertilizers composed of living microorganisms. In this study, an Ac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a8281d3fa5c4ef5bfc7690e371b9238
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Saudi Chemical Society, Vol 19, Iss 4, Pp 360-371 (2015)
Natamycin “polyene” antibiotic was isolated from the fermentation broth of a Streptomyces strain No. AZ-55. According to the morphological, cultural, physiological and biochemical characteristics, and 16S rDNA sequence analysis, strain AZ-55 was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ecf9a8c9b63d4f0494e7b4153f2fec30
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nicemol Jacob, Parukuttyamma Prema
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 44, Iss 2, Pp 263-267 (2006)
Production of different pectinolytic enzymes was attempted using the actinomycete strain Streptomyces lydicus in submerged fermentation. Polygalacturonase and pectin lyase activities were detected in the culture supernatant, but the strain was not ab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ebba807d51344cf96724beaf18a9bce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.