Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Streptomyces gilvosporeus"'
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment, Vol 32, Iss 2, Pp 470-476 (2018)
Natamycin, an important 26-member tetraene macrolide antifungal antibiotic, is widely used as antifungal agent in the food industry and medical fields. However, low yields of the currently used production strains limit its wider applications. To impr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69d2e26d03474e6eab47d2488b2fbbff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Biao Zhang, Xin Bingyue, Zeng Xin, Xu Dayong, Shuai Liu, Mingzhi Zhu, Li Feng, Feiyang Yu, Zeng Huawei, Yi Meng, Bo Zhai
Publikováno v:
Journal of Chemical Technology & Biotechnology. 95:73-77
BACKGROUND: Natamycin is an antibiotic which shows strong inhibition and wide spectrum against most fungi. It is produced mainly through batch and fed‐batch fermentations, which are characterized by long culture time, low productivity and enormous
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment, Vol 32, Iss 2, Pp 470-476 (2018)
Natamycin, an important 26-member tetraene macrolide antifungal antibiotic, is widely used as antifungal agent in the food industry and medical fields. However, low yields of the currently used production strains limit its wider applications. To impr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Genome Announcements
Streptomyces gilvosporeus strain F607 is a producer of high levels of natamycin used in the fermentation industry. In this study, the complete genome sequence of strain F607 was determined. This genome sequence provides a basis for understanding nata
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.