Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Streptococcus infantarius ssp. infantarius"'
Autor:
Barbara Cooper-Bribiesca, Arturo Navarro-Ocaña, Gloria Díaz-Ruiz, Guillermo Aguilar-Osorio, Romina Rodríguez-Sanoja, Carmen Wacher
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2018)
Streptococcus infantarius ssp. infantarius 25124 (Sii-25124) is a lactic acid bacterium (LAB) isolated from pozol, a refreshing beverage prepared by suspending fermented nixtamal (a thermal and alkali-treated maize dough) in water. Although Lactobaci
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/16d8cb15be64409c80fe4860a2c652ed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.