Zobrazeno 1 - 10
of 379
pro vyhledávání: '"Strecker degradation"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Haolin Zhang, Minglong Wang, Yuanwei Liang, Xiaomei Lv, Ruiwei Xie, Xiaojia Chen, Jianbo Xiao
Publikováno v:
eFood, Vol 3, Iss 5, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract Dihydromyricetin (DMY) is a health‐beneficial flavanonol in the family of flavonoids, extracted from Ampelopsis grossedentata (Hand.‐Mazz.) W. Wang. When investigating the stability of DMY in Dulbecco's modified Eagle's medium (DMEM) sol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c61ce90c0d0468aa3afb8ff60e36e00
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arndt Nobis, Melanie Kwasnicki, Florian Lehnhardt, Michael Hellwig, Thomas Henle, Thomas Becker, Martina Gastl
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 11, p 2668 (2021)
Flavor instability of beer is affected by the rise of aroma-active aldehydes during aging. Aldehydes can be either released from bound-state forms or formed de novo. This second part of our study focused on the de novo formation of aldehydes during t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39465828253a4bb59f3551976c6a4bf9
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 14, p 6294 (2021)
Chitosan-genipin films have been proposed for preservation of white wine, maintaining their varietal key odorants and organoleptic characteristics of sulfur dioxide treated wines. Nevertheless, these wines showed aroma notes that slightly distinguish
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c91b362a863c4af5ba81e94b927a7817
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Fernanda N. N. Carvalho, M. João Ferreira, Ana S. O. Knittel, Maria da Conceição Oliveira, João Costa Pessoa, Rudolf Herrmann, Gabriele Wagner
Publikováno v:
Beilstein Journal of Organic Chemistry, Vol 12, Iss 1, Pp 732-744 (2016)
A camphor-derived sulfonimine with a conjugated carbonyl group, oxoimine 1 (O2SNC10H13O), reacts with amino acids (glycine, L-alanine, L-phenylalanine, L-leucine) to form a compound O2SNC10H13NC10H14NSO2 (2) which was characterized by spectroscopic m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac3f83d5c36b4edda2e083997837cd3f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.