Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Strawberry aroma"'
3 Tablas
Fusarium oxysporum f. sp. fragariae and Macrophomina phaseolina are soilborne fungi leading impactful economical losses to strawberry growers worldwide. Symptoms caused by both pathogens are very similar and include vascular discolorati
Fusarium oxysporum f. sp. fragariae and Macrophomina phaseolina are soilborne fungi leading impactful economical losses to strawberry growers worldwide. Symptoms caused by both pathogens are very similar and include vascular discolorati
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1455d609810c7a56efc0a45ae03c10a7
http://hdl.handle.net/10261/286766
http://hdl.handle.net/10261/286766
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 2008, 108 (4), pp.1200-1207. ⟨10.1016/j.foodchem.2007.05.083⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2008, 108 (4), pp.1200-1207. ⟨10.1016/j.foodchem.2007.05.083⟩
International audience; Gas–matrix partition coefficients (k) of volatile compounds of a strawberry flavour added to a complex model system (custard dessert, COST action 921 recipe) were determined. The influence of fat content on the volatility of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::20bead3178811e23cb93f745649fbe19
http://hdl.handle.net/11575/10557
http://hdl.handle.net/11575/10557
Autor:
Isci, Asli
Pervaporation is a selective membrane technique in which a liquid feed mixture is separated by means of partial vaporization through a non-porous perm-selective membrane. This method can be used for the recovery of heat sensitive aroma compounds to a
Externí odkaz:
http://etd.lib.metu.edu.tr/upload/12605084/index.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.