Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Stravakakis, C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Taligrot, H., Monnot, M., Ollivier, J., Cordier, C., Jacquet, N., Vallade, E., Garry, P., Stravakakis, C., Le Guyader, F.S., Moulin, P.
Publikováno v:
Aquaculture (0044-8486) (Elsevier BV), 2022-05, Vol. 553, P. 738096 (9p.)
Aquaculture
Aquaculture, 2022, 553, pp.738096. ⟨10.1016/j.aquaculture.2022.738096⟩
Aquaculture
Aquaculture, 2022, 553, pp.738096. ⟨10.1016/j.aquaculture.2022.738096⟩
International audience; Shellfish as a foodstuff must meet sanitary quality objectives for the protection of consumers and this quality is closely linked to the water. The oyster industry considered this challenge related to contaminations and curren
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c1aee1121b8c262d0f34753fb89fe949
https://archimer.ifremer.fr/doc/00754/86560/
https://archimer.ifremer.fr/doc/00754/86560/
Autor:
Zhou, Shuqing, Jin, Min, Yin, Jing, Shi, Danyang, Li, Haibei, Gao, Zhixian, Chen, Zhengshan, Yang, Zhongwei, Chen, Tianjiao, Wang, Huaran, Li, Junwen, Yang, Dong
Publikováno v:
Foods; Sep2024, Vol. 13 Issue 18, p2967, 11p
Publikováno v:
Food & Environmental Virology; Sep2024, Vol. 16 Issue 3, p422-431, 10p
Publikováno v:
Food & Environmental Virology; Mar2024, Vol. 16 Issue 1, p97-108, 12p
Publikováno v:
Eau, l'Industrie, les Nuisances; aug/sep2023, Issue 464, p130-140, 6p