Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Strand SP"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Christensen BE; NOBIPOL, Department of Biotechnology and Food Science, NTNU - Norwegian University of Science and Technology, NO-7491 Trondheim, Norway. Electronic address: bjorn.e.christensen@ntnu.no., Strand SP; NOBIPOL, Department of Biotechnology and Food Science, NTNU - Norwegian University of Science and Technology, NO-7491 Trondheim, Norway., Basset C; Department of Food Safety and Infection Biology, NMBU - Norwegian University of Life Sciences, N-0033 Oslo, Norway; Norwegian Institute of Public Health, PO Box 4404, Nydalen, N-0403 Oslo, Norway., Kristiansen KA; NOBIPOL, Department of Biotechnology and Food Science, NTNU - Norwegian University of Science and Technology, NO-7491 Trondheim, Norway., Ulset AT; NOBIPOL, Department of Biotechnology and Food Science, NTNU - Norwegian University of Science and Technology, NO-7491 Trondheim, Norway., Ballance S; NOBIPOL, Department of Biotechnology and Food Science, NTNU - Norwegian University of Science and Technology, NO-7491 Trondheim, Norway., Granum PE; Department of Food Safety and Infection Biology, NMBU - Norwegian University of Life Sciences, N-0033 Oslo, Norway.
Publikováno v:
International journal of food microbiology [Int J Food Microbiol] 2018 Nov 20; Vol. 285, pp. 136-143. Date of Electronic Publication: 2018 Aug 16.
Autor:
Egelie KJ; Norwegian University of Science and Technology, Trondheim, Norway., Strand SP; Norwegian University of Science and Technology, Trondheim, Norway., Johansen B; Norwegian University of Science and Technology, Trondheim, Norway., Myskja BK; Norwegian University of Science and Technology, Trondheim, Norway.
Publikováno v:
Nature biotechnology [Nat Biotechnol] 2018 Jun 06; Vol. 36 (6), pp. 495-499.
Autor:
Egelie KJ; Department of Biology, Norwegian University of Science and Technology, Trondheim, Norway.; Technology Transfer Office, Norwegian University of Science and Technology, Trondheim, Norway., Graff GD; Department of Agricultural and Resource Economics, Colorado State University, Fort Collins, Colorado, USA, and the Department of Technology Management and Economics, Chalmers University of Technology, Gothenburg, Sweden., Strand SP; Technology Transfer Office, Norwegian University of Science and Technology, Trondheim, Norway., Johansen B; Department of Biology, Norwegian University of Science and Technology, Trondheim, Norway.
Publikováno v:
Nature biotechnology [Nat Biotechnol] 2016 Oct 11; Vol. 34 (10), pp. 1025-1031.
Autor:
Maurstad G; Biophysics and Medical Technology, Department of Physics, The Norwegian University of Science and Technology, NTNU, NO-7491 Trondheim, Norway., Stokke BT, Vårum KM, Strand SP
Publikováno v:
Carbohydrate polymers [Carbohydr Polym] 2013 Apr 15; Vol. 94 (1), pp. 436-43. Date of Electronic Publication: 2013 Jan 16.