Zobrazeno 1 - 10
of 216
pro vyhledávání: '"Strain characterization"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Niels Krausch, Lucas Kaspersetz, Rogelio Diego Gaytán-Castro, Marie-Therese Schermeyer, Alvaro R. Lara, Guillermo Gosset, Mariano Nicolas Cruz Bournazou, Peter Neubauer
Publikováno v:
Bioengineering, Vol 10, Iss 7, p 808 (2023)
The bacterium Escherichia coli is a widely used organism in biotechnology. For high space-time yields, glucose-limited fed-batch technology is the industry standard; this is because an overflow metabolism of acetate occurs at high glucose concentrati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8ed71c4103394cf8b278a02cd9b685d3
Publikováno v:
Parasites & Vectors, Vol 13, Iss 1, Pp 1-13 (2020)
Abstract Background Wolbachia bacteria are widely distributed throughout terrestrial arthropod species. These bacteria can manipulate reproduction and influence the vector competence of their hosts. Recently, Wolbachia have been integrated into vecto
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60ba776b8d134a78a9e32d23c06ccd1d
Publikováno v:
Bioengineering, Vol 9, Iss 8, p 339 (2022)
Shake flasks remain one of the most widely used cultivation systems in biotechnology, especially for process development (cell line and parameter screening). This can be justified by their ease of use as well as their low investment and running costs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58450b1801084151809f60b2955b4fd2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Neubauer, Niels Krausch, Lucas Kaspersetz, Rogelio Diego Gaytán-Castro, Marie-Therese Schermeyer, Alvaro R. Lara, Guillermo Gosset, Mariano Nicolas Cruz Bournazou, Peter
Publikováno v:
Bioengineering; Volume 10; Issue 7; Pages: 808
The bacterium Escherichia coli is a widely used organism in biotechnology. For high space-time yields, glucose-limited fed-batch technology is the industry standard; this is because an overflow metabolism of acetate occurs at high glucose concentrati
Autor:
Marco Calvigioni, Alice Cara, Francesco Celandroni, Diletta Mazzantini, Adelaide Panattoni, Erica Tirloni, Cristian Bernardi, Luciano Pinotti, Simone Stella, Emilia Ghelardi
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology. 133:1078-1088
Aims Bacillus cereus is often responsible for foodborne diseases and both local and systemic infections in humans. Cases of infection in other mammals are rather rare. In this study, we report a B. cereus feed-related outbreak that caused the death o
Autor:
Bouras, Hélène, Quesnelle, Yann, Barozet, Alix, Goux, Didier, Blin, Jean-Louis, Savary, Manuel, Zatylny-Gaudin, Céline, Houssin, Maryline
Publikováno v:
Journal of Invertebrate Pathology
Journal of Invertebrate Pathology, 2023, pp.107950. ⟨10.1016/j.jip.2023.107950⟩
Journal of Invertebrate Pathology, 2023, pp.107950. ⟨10.1016/j.jip.2023.107950⟩
International audience; Mass mortality events affecting the blue mussels Mytilus edulis have been observed in France since 2014. The DNA of the bacterium Francisella halioticida, reported as pathogen of giant abalone (Haliotis gigantea) and Yesso sca
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3515::3c0272adac5d360df81053078a26221d
https://normandie-univ.hal.science/hal-04149187
https://normandie-univ.hal.science/hal-04149187