Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Strain TERI-D3'"'
Autor:
Dipti Verma, Sanjukta Subudhi, PhD
Publikováno v:
Current Research in Green and Sustainable Chemistry, Vol 4, Iss , Pp 100059- (2021)
This study reports for lactic acid production from different carbohydrates; monosaccharide (glucose, galactose, lactose) & disaccharides (sucrose) and from lignocellulose biomass (rice straw) by a novel strain ‘Lactobacillus sp. strain TERI-D3’.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/233ff1a5e69b47478e6ba3f7f67877cf
Autor:
Sanjukta Subudhi, DK Verma
Publikováno v:
Current Research in Green and Sustainable Chemistry, Vol 4, Iss, Pp 100059-(2021)
This study reports for lactic acid production from different carbohydrates; monosaccharide (glucose, galactose, lactose) & disaccharides (sucrose) and from lignocellulose biomass (rice straw) by a novel strain ‘Lactobacillus sp. strain TERI-D3’.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.