Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Stracke Pfingsten Franco D"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Medianeira de Lima Schlösser L; Laboratory of Mycotoxicological Analyses, Federal University of Santa Maria, Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil., Stracke Pfingsten Franco D; Department of Civil and Environmental, Universidad de la Costa, Barranquilla, Atlántico, Colombia., Alves Sarturi J; Laboratory of Mycotoxicological Analyses, Federal University of Santa Maria, Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil., Rosa da Silva C; Laboratory of Mycotoxicological Analyses, Federal University of Santa Maria, Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil., Fabris Laber I; Laboratory of Mycotoxicological Analyses, Federal University of Santa Maria, Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil., Tonial Simões C; Laboratory of Mycotoxicological Analyses, Federal University of Santa Maria, Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil., Mallmann CA; Laboratory of Mycotoxicological Analyses, Federal University of Santa Maria, Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil.
Publikováno v:
Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment [Food Addit Contam Part A Chem Anal Control Expo Risk Assess] 2024 Nov 20, pp. 1-14. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 20.