Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Stoyanchev Todor"'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 58, p 02007 (2023)
Dairy products are worldwide spread and have great commercial importance. Rapid and reliable analysis of cheese would be highly desirable both for the manufacturers and consumers. The results of experiments, related to the application of near-infrare
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/517e98a66a13424f8d66737944e94c6c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sensors (14248220); Jun2024, Vol. 24 Issue 11, p3620, 12p
Autor:
Milanov, Mihail1 m.vlad.milanov@gmail.com, Stoyanchev, Todor1
Publikováno v:
Bulgarian Journal of Agricultural Science. 2022, Vol. 28 Issue 2, p355-361. 7p.
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2023, Vol. 2889 Issue 1, p1-6, 6p
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2023, Vol. 2889 Issue 1, p1-7, 7p
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety. 2021, Vol. 10 Issue 4, p28-33. 6p.
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings Online; December 2023, Vol. 2889 Issue: 1 p080025-80030, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.