Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Storck, Cátia Regina"'
Autor:
Storck, Cátia Regina, Fortes, Carolina Rapachi, Halal, Shanise Lisie Mello El, Ribeiro, Juliana Diniz, Montagner, Giane Engel, Fonseca, Laura Martins, Zavareze, Elessandra da Rosa, Dias, Alvaro Renato Guerra
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2021 44 Part B
Autor:
Storck, Cátia Regina
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSMUniversidade Federal de Santa MariaUFSM.
Rice is a good source of energy in diets, consumed by 2/3 of the global population. In spite of it, this cereal is classified based on industrial and commercial parameters, not considering its nutritional value, which is the most important parameter
Externí odkaz:
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/5783
Autor:
Storck, Cátia Regina, da Rosa Zavareze, Elessandra, Gularte, Marcia Arocha, Elias, Moacir Cardoso, Rosell, Cristina Molina, Guerra Dias, Alvaro Renato
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology September 2013 53(1):346-354
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Drescher , Márcia Rejane, Scheffer, Patrícia Arruda, Viera , Fernanda Dineia, Weis , Grazielle Castagna Cezimbra, Storck, Cátia Regina, Saccol, Ana Lúcia de Freitas
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 3; e55510313739
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 3; e55510313739
Research, Society and Development; v. 10 n. 3; e55510313739
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 3; e55510313739
Research, Society and Development; v. 10 n. 3; e55510313739
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Objective: to evaluate the quality of the oil and / or grease used in the frying process in SA. Methodology: This is a descriptive study, with a quantitative approach, based on the evaluation of frying oil in food services in the municipality of Sant
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e229f5173ed154ddd3fc768445998c6b
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/13739
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/13739
Autor:
Storck, Cátia Regina1 catia.sm@gmail.com, Lorenzoni Nunes, Graciele1, Bordin de Oliveira, Bruna1, Basso, Cristiana1
Publikováno v:
Ciência Rural. mar2013, Vol. 43 Issue 3, p537-543. 7p.
Autor:
STORCK, Cátia Regina, BASSO, Cristiana, FAVARIN, Fernanda Reis, RODRIGUES, Alessandra Cristina
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 18, Issue: 4, Pages: 277-284, Published: DEC 2015
Resumo Os resíduos gerados na indústria de sucos têm sido subaproveitados, desperdiçando um produto que pode apresentar potencial para ser incluído na alimentação humana. Assim, o objetivo do estudo foi realizar análise microbiológica e da c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::08a1cd24c08fb9e86e3622a66afd3464
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232015000400277&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232015000400277&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis 2005 18(4):333-341