Zobrazeno 1 - 10
of 127
pro vyhledávání: '"Storage periods"'
Autor:
Ahmad Budi Purnawan, Rimayanti Rimayanti, Suherni Susilowati, Imam Mustofa, Tatik Hernawati, Erma Safitri
Publikováno v:
Jurnal Medik Veteriner, Vol 6, Iss 2, Pp 162-172 (2023)
The quality of frozen semen is one of the components of the artificial insemination program. The freezing method, kind of diluent, handling of frozen semen, and thawing process all affect the quality of frozen semen. This study aimed to determine the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/946ea92a568d4feea9005e510ef49820
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 9, Iss 1 (2023)
AbstractThe study aimed to determine the effects of cane storage periods on pre-harvested burnt and unburnt green harvested canes on quality characteristics and sugar yield of sugarcane varieties at Finchaa Sugar Factory, Ethiopia. Experiments were c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14b5c7e08dc8485cab64ba5dbd94de6a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yi Zhang, Xiaoyang Tong, Bingjie Chen, Songheng Wu, Xiao Wang, Qi Zheng, Fei Jiang, Yongjin Qiao
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100653- (2023)
Citrus reticulatae pericarpium (CRP) is regarded as a valuable functional food in many countries due to its pharmacological activities and unique aroma. In this study, CRP was treated by different A. niger to accelerate aging. Headspace-gas chromatog
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4431f5c3dd8c44e89bb8ba78df397e11
Publikováno v:
Tropical Animal Science Journal, Vol 46, Iss 1 (2023)
Semen cryopreservation is the long-term storage at very low temperatures in liquid nitrogen for future use. This study investigates the quality of frozen Friesian Holstein (FH) semen after long-term storage. Samples of FH semen stored for 25, 20, 15,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f2fb3bf727794a57908b63f1205fe0db
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N. Yu. Moskalenko, O. A. Kudryashova, L. S. Kudryashov, S. L. Tikhonov, N. V. Tikhonova, V. V. Pestov
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 6, Iss 1, Pp 78-86 (2021)
It is known that processing methods ensuring partial or full microbial inactivation are quite limited. Therefore, it is of great interest to develop technique and technologies allowing the effective action on microorganisms without a significant infl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05827a3aab3f4d61bec68bbcf6c31180
Publikováno v:
مجلة جامعة كركوك للعلوم الزراعية, Vol 12, Iss 1, Pp 178-187 (2021)
The study carried out during the period 1/11/2019 until 1/3/2020 in the laboratories of the College of Agriculture - University of Tikrit with the aim of determining the best varieties and storage periods in some qualitative and quality characteristi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2291c8675ef447c2b6dfeec00d85faf7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 11, Iss 10, p 1922 (2022)
Pericarpium Citri Reticulatae ‘Chachi’ (PCR-C), rich in polymethoxyflavones (PMFs), has potential anticancer bioactivity and its quality will be improved during storage. However, the main factors influencing the PCR-C quality during its storage r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef8b8205dd254e5a9b52224cf98d0ef6