Zobrazeno 1 - 10
of 130 592
pro vyhledávání: '"Storage period"'
Autor:
PETEK, Metin1 petek@uludag.edu.tr, KAHRAMAN, Tuğba1
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi. Jan/Feb2025, Vol. 31 Issue 1, p49-57. 9p.
Autor:
Huang, Fang1 (AUTHOR) 16602749429@163.com, Yan, Yu-Hong1 (AUTHOR) 15220379281@139.com, Yao, Qing-Bo1 (AUTHOR) 17543729909@163.com, Li, Meng-Na1 (AUTHOR) mengnlimo@126.com, Ma, Jun-Wei2 (AUTHOR) femjw458@mail.scut.edu.cn, Zhang, Zhi-Hong3 (AUTHOR) zhihong1942@ujs.edu.cn, Huang, Yan-Yan1 (AUTHOR) huang_yanyan@fosu.edu.cn, Jia, Xiang-Ze2 (AUTHOR) huang_yanyan@fosu.edu.cn
Publikováno v:
Molecules. Dec2024, Vol. 29 Issue 24, p5946. 13p.
Autor:
Norouzzadeh, Sara1 (AUTHOR), Ghasemzadeh, Milad1 (AUTHOR), Akhavan, Hamid‐Reza1 (AUTHOR) hr.akhavan@uk.ac.ir, Adhami, Khavar1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Oct2024, Vol. 12 Issue 10, p7968-7976. 9p.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Sep2024, Vol. 21 Issue 151, p209-225. 17p.
Autor:
Hu, Huiqiang a, 1, Mei, Yunlong a, 1, Wei, Yunpeng a, Liu, Chang a, Xu, Huaxing a, Mao, Xiaobo a, b, ⁎, Zhao, Yuping c, ⁎, Huang, Luqi c
Publikováno v:
In Heliyon 30 September 2024 10(18)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Iranian Journal of Seed Science & Technology. Autumn2024, Vol. 13 Issue 3, p71-85. 15p.
Autor:
Widyawati, Paini Sri1 paini@ukwms.ac.id, Wilianto, Yufita Ratnasari2
Publikováno v:
Philippine Journal of Science. Jun2024, Vol. 153 Issue 3, p1077-1090. 14p.
Autor:
Rong TANG, Junfei CHEN, Haiquan YANG, Junsong YANG, Yuying ZHOU, Biqin LIU, Qiao SHI, Hong LI
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 10, Pp 141-148 (2024)
In order to explore the effects of co-fermentation of Leuconostoc mesenteroides L5 and Kazachstania exigua M1 on the physicochemical properties of low-salt and low-acid fermented mustard during fermentation process and storage period, the co-fermenta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47e2cbba860a416ca9b1ebf097f77b44