Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Storage on ice"'
Autor:
José M. Malga, Teresa Roco, Alfonso Silva, Gipsy Tabilo-Munizaga, Mario Pérez-Won, Santiago P. Aubourg
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 4, p 799 (2023)
The effect of the rigor stage (pre or post) and previous high-pressure processing (HPP; 450 and 550 MPa for 3 min) was checked during the storage on ice of farmed palm ruff (Seriolella violacea). Fish processed in pre-rigor conditions led to higher a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c97d0e99a574574974962062ca586f0
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 13, p 1987 (2022)
We studied how storing fresh sardines (Sardina pilchardus) on ice for 0–15 days would affect lipid quality and sensory acceptance after the sardines were later canned. Average moisture and diacylglycerol contents showed a decreasing trend during st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3caea80b187e4fbca8eb9c6a4a433b36
Autor:
López Gómez, Antonio, Navarro Segura, Laura, Hasa, Simona Georgina, Ros Chumillas, María, Martínez Hernández, Ginés Benito
Publikováno v:
Repositorio Digital de la Universidad Politécnica de Cartagena
instname
instname
The shelf life of fresh chilled and ice-preserved fish is relatively short. For this reason, different techniques have been studied in order to maintain the freshness characteristics of the fish for as long as possible. The work that is now presented
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2006 99(3):605-614
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ciência Rural, Vol 36, Iss 4, Pp 1288-1293 (2006)
Repositório Institucional do INPA
Instituto Nacional de Pesquisas da Amazônia (INPA)
instacron:INPA
Ciência Rural, Volume: 36, Issue: 4, Pages: 1288-1293, Published: AUG 2006
Ciência Rural v.36 n.4 2006
Ciência Rural
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Repositório Institucional do INPA
Instituto Nacional de Pesquisas da Amazônia (INPA)
instacron:INPA
Ciência Rural, Volume: 36, Issue: 4, Pages: 1288-1293, Published: AUG 2006
Ciência Rural v.36 n.4 2006
Ciência Rural
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Este estudo apresenta a avaliação da qualidade de tambaqui (Colossoma macropomum) conservado em gelo. Foi determinado o tempo de vida útil por meio de avaliações sensoriais e análises de pH e bases voláteis totais (N-BVT) no músculo. A avalia
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
ASAE Paper. :996044
Written for Presentation at the 1999 ASAE/CSAE-SCGR Annual International Meeting Sponsored by ASAE
We developed a technique for storing rice below ice point using natural coldness. We conducted a basic study to examine the effect of storage temp
We developed a technique for storing rice below ice point using natural coldness. We conducted a basic study to examine the effect of storage temp