Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Stojković Dejan S."'
Publikováno v:
Војно дело, Vol 70, Iss 6, Pp 173-190 (2018)
nema
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb429f8c98114e358cdea4fe1520c1de
Publikováno v:
Војно дело, Vol 69, Iss 3, Pp 190-204 (2017)
The process of identifying environmental factors affecting the defense system, as well as the methods of gathering information on the values of environmental factors, are key preconditions for a successful assessment of the defense system environment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/815e845572444879bb7884b4bc0d58e0
Autor:
Stojković Dejan S.
Publikováno v:
Војно дело, Vol 69, Iss 6, Pp 277-292 (2017)
The subject of the study of this paper are hybrid threats to the security of the Republic of Serbia, and they have been examined by the following elementary contents: the concept and characteristics of hybrid threats, the threat to the security of th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48b7044c774f4280bd8666785c405f88
Publikováno v:
Војно дело, Vol 68, Iss 8, Pp 76-88 (2016)
A capability-based planning approach provides defence system with adequate response in facing uncertainty, economic constraints and risks. Determination of required defence capabilities is the most important and complex phase in capability-based plan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09a0c67140a146a19d831a04f4ef3c9d
Autor:
Šiljegović Jovana D., Stojković Dejan S., Nikolić Miloš M., Glamočlija Jasmina M., Soković Marina D., Ćirić Ana M.
Publikováno v:
Zbornik Matice Srpske za Prirodne Nauke, Vol 2011, Iss 120, Pp 299-305 (2011)
Wood-rotting basidiomycete, Laetiporus sulphureus (Bull.: Fr.) Murill., also known as chicken of the woods, is known for its nutritional value. In this study, aqueous extract obtained from L. sulphureus was investigated for its antimicrobial properti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc6d717a94fb40bb8ede0623856381f3
Autor:
Petrović, Jovana, Glamočlija, Jasmina, Stojković, Dejan S., Ćirić, Ana, Nikolić, Miloš, Bukvički, Danka, Guerzoni, Maria Elisabetta, Soković, Marina D.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology September 2013 59:297-302
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stojković, Dejan S.1 (AUTHOR), Barros, Lillian2 (AUTHOR), Calhelha, Ricardo C.2,3 (AUTHOR), Glamočlija, Jasmina1 (AUTHOR), Ćirić, Ana1 (AUTHOR), van Griensven, Leo J. L. D.4 (AUTHOR), Soković, Marina1 (AUTHOR), Ferreira, Isabel C. F. R.2 (AUTHOR) iferreira@ipb.pt
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Feb2014, Vol. 65 Issue 1, p42-47. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.