Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Stojanova Monika"'
Autor:
Đedović Suzana, Stojanova Monika, Bojkovski Jovan, Kljujev Igor, Karličić Vera, Lalević Blažo, Raičević Vera
Publikováno v:
Zemljište i biljka, Vol 72, Iss 2, Pp 1-10 (2023)
Microbial degradation, compared with many other degradation processes, is the most important pathway for the depletion of triazine herbicides in soil. The aim of this study was to determine the growth potential of Pseudomonas sp. CY in the presence o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efe1d3c9f9884795bb319d8082be4840
Autor:
Vesković-Moračanin Slavica, Stefanović Srđan, Borović Branka, Nastasijević Ivan, Milijašević Milan, Stojanova Monika, Đukić Dragutin
Publikováno v:
Acta Agriculturae Serbica, Vol 27, Iss 53, Pp 49-55 (2022)
The aim of this study was to monitor the production of biogenic amines by 156 selected lactic acid bacteria (LAB) strains isolated from Serbian traditionally fermented sausages and cheeses. The method for the determination of biogenic amines is liqui
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb783e3dbd6944b79f133f3e8998b497
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stojanova, Monika, Pantic, Milena, Boev, Blazo, Mihajlovic, Dragana, Stojanova, Marina Todor, Niksic, Miomir
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Aug2024, Vol. 59 Issue 8, p5859-5867, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Glasnik Zaštite Bilja
Volume 46.
Issue 3.
Volume 46.
Issue 3.
Food spoilage is phenomenon associated with occurence of the microorganisms in agricultural products. Due to the ability of several microorganisms to colonize plant material, agrochemicals were proposed to suppress bacterial growth. However, overuse
Autor:
Stojanova, Monika1 (AUTHOR) stojanova.monika@yahoo.com, Pantić, Milena1 (AUTHOR), Karadelev, Mitko2 (AUTHOR), Čuleva, Biljana3 (AUTHOR), Nikšić, Miomir1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Feb2021, Vol. 45 Issue 2, p1-10. 10p.
Autor:
Vesković-Moračanin, Slavica, Dragutin, Đukić, Velebit, Branko, Borović, Branka, Milijašević, Milan, Stojanova, Monika
Publikováno v:
Food Science & Technology International; Jul2023, Vol. 29 Issue 5, p529-540, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.