Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Stojacic, E."'
Oxidation products are frequently responsible for off-odours in unprinted paperboard. These flavour components arise from the oxidation of residual lipids. The oxidation process shows a typical induction period of several weeks. Hexanal may be used a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::89980182d8d5d96a49da08dcc6efede3
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/190856
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/190856
Short-chain fatty acids are frequently responsible for off-odours in unprinted paperboard. They are formed as microbiological metabolic products in the circuit water of the paper mill and are absorbed on the paperboard. A gas chromatographic method f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::d5ac1e4bd9d4fcd838ebac350c38c90d
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/185940
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/185940
2-Phenylethylamine was extracted from cocoa nibs and chocolates and analysed by coupled gas chromatography-mass spectroscopy. The amine concentration increases in fermentation of cocoa and decreased during roasting and alkalization Its concentration
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::5b8d7dcec9fac98cd960985cc40bb0a5
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/182212
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/182212
Autor:
Stojacic, E., Ziegleder, G.
Das Aroma frischer und gelagerter Milchschokoladen wird anhand GC/MS untersucht. Frische Muster aus Crumb-Prozessen weisen einen typischen Caramelgeschmack auf und enthalten relativ hohe Konzentrationen einiger Furfurylverbindungen. In gealterten Mil
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::58a4baa993cb85ae3d021e3c9246536d
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/174849
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/174849
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Packaging Technology & Science; Jul/Aug1995, Vol. 8 Issue 4, p219, 0p
Autor:
Ziegleder G; Fraunhofer-Institut für Lebensmitteltechnologie und Verpackung, München, Bundesrepublik Deutschland., Stojacic E, Stumpf B
Publikováno v:
Zeitschrift fur Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung [Z Lebensm Unters Forsch] 1992 Sep; Vol. 195 (3), pp. 235-8.