Zobrazeno 1 - 10
of 381
pro vyhledávání: '"Stoforos, N.G"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies 2005 6(1):1-9
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2004 62(3):291-298
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2003 60(1):21-29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wawrzyniak, Paweł1 (AUTHOR) pawel.wawrzyniak@pw.edu.pl, Karaszewski, Waldemar2 (AUTHOR) waldemar.karaszewski@pg.edu.pl, Różański, Artur3 (AUTHOR) artur.rozanski@cbmm.lodz.pl
Publikováno v:
Materials (1996-1944). Nov2024, Vol. 17 Issue 22, p5637. 24p.
Publikováno v:
In NOVEL THERMAL AND NON-THERMAL TECHNOLOGIES FOR FLUID FOODS 2012:433-471
Autor:
Krajciova, Daniela1 (AUTHOR) daniela.krajciova@savba.sk, Holic, Roman1 (AUTHOR) roman.holic@savba.sk
Publikováno v:
Journal of Fungi. Sep2024, Vol. 10 Issue 9, p649. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.