Zobrazeno 1 - 10
of 150
pro vyhledávání: '"Stoffers H"'
Autor:
Verbiest-van Gurp, N., Uittenbogaart, S. B., van de Moosdijk, S. C. M., van Sprang, U. F., Knottnerus, J. A., Stoffers, H. E. J. H., Lucassen, W. A. M.
Publikováno v:
Netherlands Heart Journal, 31(2), 76-82. Bohn Stafleu van Loghum
Netherlands heart journal. Bohn Stafleu van Loghum
Netherlands heart journal. Bohn Stafleu van Loghum
Background Atrial fibrillation (AF) is a common arrhythmia with serious potential consequences when left untreated. For timely treatment, early detection is imperative. We explored how new AF is detected in patients aged ≥ 65 years in Dutch healthc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4e751e8138250f28a6e26cd96912bc66
https://cris.maastrichtuniversity.nl/en/publications/d408ee90-aa69-40f3-b6c1-0a540d20f9da
https://cris.maastrichtuniversity.nl/en/publications/d408ee90-aa69-40f3-b6c1-0a540d20f9da
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vergères, G., Kim, Jinyoung, Dardevet, Dominique, David, Jérémie, Stoffers, H., Blot, A., Pidou, V, Marmonier, C., Fabien-Soulé, V, Bütikofer, U., Vergeres, G., Polakof, Sergio
Publikováno v:
Journées Francophones de Nutrition
Journées Francophones de Nutrition, Nov 2019, Rennes, France. 2019, JFN 2019 Livre des résumés
Journées Francophones de Nutrition, Nov 2019, Rennes, France. 2019
Journées Francophones de Nutrition, Nov 2019, Rennes, France. 2019, JFN 2019 Livre des résumés
Journées Francophones de Nutrition, Nov 2019, Rennes, France. 2019
Introduction et but de l’étude : De nombreuses études montrent que la consommation de produits laitiers (PL) est associée à des bénéfices pour la santé, mais ceux-ci peuvent différer en fonction du type de PL, notamment en raison de la ferm
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c69d6aa2f31a840026fa08bf1e572209
https://hal.science/hal-02383598
https://hal.science/hal-02383598
Autor:
Dardevet, Dominique, David, Jérémie, Stoffers, H., Blot, A, Pidou, V, Marmonier, C., Fabien-Soulé, V, Bütikofer, Vergères, G., Polakof, Sergio
Publikováno v:
JFN 2019 Livre des résumés. 2019; Journées Francophones de Nutrition, Rennes, FRA, 2019-11-26-2019-11-29, 212-212
Introduction et but de l’étude : De nombreuses études montrent que la consommation de produits laitiers (PL) est associée à des bénéfices pour la santé, mais ceux-ci peuvent différer en fonction du type de PL, notamment en raison de la ferm
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1582::60bba4e5f14ba3b2e2744b1589b1e357
http://prodinra.inra.fr/record/489171
http://prodinra.inra.fr/record/489171
Autor:
Egger, L., Ménard, Olivia, Abbuehl, L., Duerr, D., Badertscher, R., Stoffers, H., Berthoud, H., Meola, M., Vergères, G., Portmann, R., Dupont, Didier
Publikováno v:
Cheese symposium-The 2nd Symposium in Future Dairy Manufacturing
Cheese symposium-The 2nd Symposium in Future Dairy Manufacturing, Nov 2018, Beijing, China
2018; Cheese symposium-The 2nd Symposium in Future Dairy Manufacturing, Beijing, CHN, 2018-11-17-2018-11-19
Cheese symposium-The 2nd Symposium in Future Dairy Manufacturing, Nov 2018, Beijing, China
2018; Cheese symposium-The 2nd Symposium in Future Dairy Manufacturing, Beijing, CHN, 2018-11-17-2018-11-19
Do bacterial strains in cheese have an impact on the protein hydrolysis during human digestion, and if so, does a higher microbial diversity lead to the generation of a higher number of different peptides after digestion? Cheese bacteria are responsi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::28c39a6e9311200ac840df4419892459
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01913027
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01913027
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.