Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Stoffers, Helena"'
Autor:
Egger, Lotti, Schlegel, Patrick, Baumann, Christian, Stoffers, Helena, Guggisberg, Dominik, Brügger, Cédric, Dürr, Desirée, Stoll, Peter, Vergères, Guy, Portmann, Reto
Publikováno v:
In Food Research International December 2017 102:567-574
Autor:
Egger, Lotti, Ménard, Olivia, Delgado-Andrade, Cristina, Alvito, Paula, Assunção, Ricardo, Balance, Simon, Barberá, Reyes, Brodkorb, Andre, Cattenoz, Thomas, Clemente, Alfonso, Comi, Irene, Dupont, Didier, Garcia-Llatas, Guadalupe, Lagarda, María Jesús, Le Feunteun, Steven, JanssenDuijghuijsen, Lonneke, Karakaya, Sibel, Lesmes, Uri, Mackie, Alan R., Martins, Carla, Meynier, Anne, Miralles, Beatriz, Murray, Brent S., Pihlanto, Anne, Picariello, Gianluca, Santos, Claudia N., Simsek, Sebnem, Recio, Isidra, Rigby, Neil, Rioux, Laurie-Eve, Stoffers, Helena, Tavares, Ana, Tavares, Lucelia, Turgeon, Sylvie, Ulleberg, Ellen K., Vegarud, Gerd E., Vergères, Guy, Portmann, Reto
Publikováno v:
In Food Research International October 2016 88 Part B:217-225
Autor:
Gille, Doreen, Bütikofer, Ueli, Chollet, Magali, Schmid, Alexandra, Altintzoglou, Themistoklis, Honkanen, Pirjo, Stoffers, Helena, Walther, Barbara, Piccinali, Patrizia
Publikováno v:
In Clinical Nutrition June 2016 35(3):638-644
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kim, Jinyoung, Burton, Kathryn, Valentin, Scherz, Dardevet, Dominique, Marmonier, Corinne, David, Jérémie, Stoffers, Helena, Blot, Adeline, Caille, Aurelie, Lyon-Belgy, Noëlle, Pidou, Véronique, Claire, Bertelli, Greub, Gilbert, Veronique, Pierzo, Vergeres, Guy, Polakof, Sergio
Publikováno v:
Winter School on the topic “Diet and Microbes: Gut Health for the Brain and Body"
Winter School on the topic “Diet and Microbes: Gut Health for the Brain and Body", Jan 2020, helsinki, Finland
Winter School on the topic “Diet and Microbes: Gut Health for the Brain and Body", Jan 2020, helsinki, Finland
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::22c2da951d25737784317b5afc0b14cc
https://hal.inrae.fr/hal-03048885
https://hal.inrae.fr/hal-03048885
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Meier, Claudia, Harms, Eugenia, Früh, Barbara, Stoffers, Helena, Bee, Giuseppe, Hugelshofer, Diana Hartig, Quander-Stoll, Nele, Stolz, Hanna
Publikováno v:
Organic Agriculture; Dec2021, Vol. 11 Issue 4, p519-537, 19p
Autor:
Ménard, Olivia, Portmann, Reto, Dupont, Didier, Stoffers, Helena, Berthoud, Hélène, Meola, Marco, Vergères, Guy, Egger, Lotti
Publikováno v:
17. Food Colloids Conference : Application of Soft Matter Concepts
17. Food Colloids Conference : Application of Soft Matter Concepts, May 2018, Leeds, United Kingdom. 2018
2018; The 10 th Cheese Symposium, Rennes, FRA, 2018-04-04-2018-04-06
The 10 th Cheese Symposium
The 10 th Cheese Symposium, Apr 2018, Rennes, France. 2018
2018; 17. Food Colloids Conference : Application of Soft Matter Concepts, Leeds, GBR, 2018-05-08-2018-05-11
17. Food Colloids Conference : Application of Soft Matter Concepts, May 2018, Leeds, United Kingdom. 2018
2018; The 10 th Cheese Symposium, Rennes, FRA, 2018-04-04-2018-04-06
The 10 th Cheese Symposium
The 10 th Cheese Symposium, Apr 2018, Rennes, France. 2018
2018; 17. Food Colloids Conference : Application of Soft Matter Concepts, Leeds, GBR, 2018-05-08-2018-05-11
Do bacterial strains in cheese have an impact on the protein hydrolysis during human digestion, and if so, does a higher microbial diversity lead to the generation of a higher number of different peptides after digestion? Cheese bacteria are responsi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::54a30249437d7325e67c4a01815d9452
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01783984
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01783984