Zobrazeno 1 - 10
of 123
pro vyhledávání: '"Stocker, Reinhard F."'
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2001 Dec . 98(26), 15336-15341.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3057457
Autor:
Masuda-Nakagawa, Liria M., Gendre, Nanaë, O'Kane, Cahir J., Stocker, Reinhard F., Siddiqi, Obaid
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2009 Jun . 106(25), 10314-10319.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40483695
Publikováno v:
Science, 1995 Feb 01. 267(5199), 902-905.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2886162
Autor:
Stocker, Reinhard F.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Annals of the New York Academy of Sciences. Jul2009, Vol. 1170, p482-486. 5p. 1 Diagram.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
J Comp Neurol
Drosophila larvae are able to evaluate sensory information based on prior experience, similarly to adult flies, other insect species, and vertebrates. Larvae and adult flies can be taught to associate odor stimuli with sugar reward, and prior work ha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::99b347ad03f211ed99ffaf3f1b18b4ed
http://doc.rero.ch/record/209923/files/sto_cot.pdf
http://doc.rero.ch/record/209923/files/sto_cot.pdf
Odor discrimination in higher brain centers is essential for behavioral responses to odors. One such center is the mushroom body (MB) of insects, which is required for odor discrimination learning. The calyx of the MB receives olfactory input from pr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______805::e1820f4423ac4cb8fe548876bdebbf54
http://doc.rero.ch/record/13119/files/stocker_lrr.pdf
http://doc.rero.ch/record/13119/files/stocker_lrr.pdf
The chemical senses—smell and taste—allow animals to evaluate and distinguish valuable food resources from dangerous substances in the environment. The central mechanisms by which the brain recognizes and discriminates attractive and repulsive od
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______805::4d834b416366e9f7519c607dadb60881
http://doc.rero.ch/record/8389/files/stocker_mas.pdf
http://doc.rero.ch/record/8389/files/stocker_mas.pdf