Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Stožinić, Milica"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lončarević Ivana, Stožinić Milica, Pajin Biljana, Nikolić Ivana, Petrović Jovana, Šojić Branislav, Zarić Danica
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 50, Iss 2, Pp 77-89 (2023)
The lower content of phenolic compounds in white chocolate makes this confectionery product unhealthier and, thus, adequate for enrichment compared to other types of chocolates like dark or milk. Less phenolics in white chocolate is due to absence of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d3a55b1fa97484eb0e4aa9375d1c1d5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Terzić Milena D., Majkić Tatjana M., Zengin Gökhan, Beara Ivana N., Stožinić Milica V., Milošević Sanja S., Radojković Marija M.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2022, Iss 53, Pp 262-271 (2022)
Wild-growing berry fruits have been used in traditional medicine and nutrition, but even today they are increasingly used as a source of vitamins, minerals, and bioactive ingredients. Increased consumer awareness of healthy lifestyles has led to t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/338e0fa276cf4b3fa6692a3b4218960f
Autor:
Bošković, Dragana, Vuković, Slavica, Lazić, Sanja, Baser, Nuray, Kavran, Mihaela, Novaković, Dragana, Šušnjar, Aleksandra, Ećimović, Jelena, Stožinić, Milica, Šunjka, Dragana
Publikováno v:
Plant Protection Science; 2024, Vol. 60 Issue 3, p288-294, 7p