Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"Stołyhwo, A."'
Autor:
Stolyhwo, Kazimierz
Publikováno v:
Man, 1946 Jul 01. 46, 88-90.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2793151
Autor:
Sznitowska, Małgorzata *, Janicki, Stanisław, Williams, Adrian, Lau, Sebastian, Stołyhwo, Andrzej
Publikováno v:
In Journal of Pharmaceutical Sciences January 2003 92(1):173-179
Autor:
Stolyhwo, Kazimierz, Stolyhwo, Kas.
Publikováno v:
Zeitschrift für Ethnologie, 1912 Jan 01. 44(1), 97-104.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23030876
Autor:
STOLYHWO, KAZIMIERZ
Publikováno v:
Anthropologie (1923-1941), 1926 Jan 01. 4(3), 220-226.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44746881
Autor:
STOLYHWO, CASIMIR
Publikováno v:
Anthropologie (1923-1941), 1932 Jan 01. 10(1/4), 253-258.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44747018
Autor:
STOLYHWO, KAZIMIER
Publikováno v:
Anthropologie (1923-1941), 1928 Jan 01. 6(1), 61-70.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44747271
Autor:
STOLYHWO, EUGENIA
Publikováno v:
Anthropologie (1923-1941), 1928 Jan 01. 6(1), 71-76.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44747272
Autor:
STOŁYHWO, KAZIMIERZ
Publikováno v:
Anthropologie (1923-1941), 1936 Jan 01. 14(2/4), 101-106.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44747396
Autor:
STOLYHWO, K.
Publikováno v:
Anthropologie (1923-1941), 1926 Jan 01. 4(2), 161-162.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44747393
Publikováno v:
Food Chemistry. 94:589-595
Atlantic mackerel and Baltic sprats are rich sources of n − 3 long chain polyunsaturated fatty acids (LC PUFA). Literature data point to an influence of the properties of the raw material, storage conditions, and processing parameters of hot- and c