Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Stijepić, Milka"'
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2015, Iss 46, Pp 45-54 (2015)
The aim of this work was to examine the possibility of preparation of acidophilus milk and probiotic yoghurt by processing of milk (1%, 2.8% and 3.2% w/w fat) enriched with honeybee pollen (0.6% w/w). The quality of produced fermented milks was fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb044fe3f33e4dd8a51aa02dbaf159a9
Publikováno v:
Journal of Hygienic Engineering & Design; 2023, Vol. 42, p242-250, 9p
Publikováno v:
Journal of Hygienic Engineering & Design; 2021, Vol. 37, p95-101, 7p
Autor:
Jovana Glušac, Dragica Djurdjevic-Milosevic, D Milanović Spasenija, M Đurđević-Milošević Dragica, Spasenija D. Milanović, Milka Stijepić, Dragica Đurđević-Milošević, J Stijepić Milka, R Glušac Jovana
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2015, Iss 46, Pp 45-54 (2015)
The aim of this work was to examine the possibility of preparation of acidophilus milk and probiotic yoghurt by processing of milk (1%, 2.8% and 3.2% w/w fat) enriched with honeybee pollen (0.6% w/w). The quality of produced fermented milks was follo
Publikováno v:
Gazette of Chemists, Technologists & Environmentalists of Republic of Srpska / Glasnik Hemicara, Tehnologa i Ekologa Republike Srpske. dec2013, Vol. 9, p29-36. 8p.
Publikováno v:
Quality of Life: A Multi-Disciplinary Journal of Food Science, Environmental Science & Public Health. Jun2012, Vol. 3 Issue 1/2, p5-12. 8p.
Autor:
Stijepić, Milka, Milanović, Spasenija, Glušac, Jovana, Vukić, Vladimir, Kanurić, Katarina, Đurdević-Milošević, Dragica, Ranogajec, Marjan
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. Jan-Mar2011, Vol. 61 Issue 1, p92-101. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.