Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Stevia leaves"'
Autor:
Muhammad Farhan Jahangeer Chughtai, Imran Pasha, Samreen Ahsan, Tariq Mehmood, Muhammad Zubair Khalid, Muhammad Adil Farooq, Atif Liaqat, Adnan Khaliq, Saira Tanweer, Mădălina Ungureanu-Iuga, Ionica Cotovanu, Abdullah Ali Alkahtane, Saleh Alfarraj, Felix Kwashie Madilo
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 10, Iss 1 (2024)
Stevia rebaudiana is zero-calorie bio-sweetener and furnishes the best nutrition out of it. The study was conducted to characterize the extracts from water, ethanol, methanol, and supercritical fluid for Steviosides/SGs. The compounds found in apprec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4ffe6f6ea1844d4bfb8ef02e58d0de5
Publikováno v:
Agrointek, Vol 16, Iss 4, Pp 618-628 (2022)
Binahong leaves are a plant that contains antioxidant compounds so that can be used as herbal drinks. Stevia leaves can be used as a sweetener with antioxidant compounds that can improve the taste of herbal drinks. This study aims to determine the ef
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dab9f4bab4c24264857673bed4d9bf99
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. S. Isoyan, K. V. Simonyan, R. M. Simonyan, M. A. Babayan, G. M. Simonyan, V. A. Chavushyan, M. A. Simonyan
Publikováno v:
BMC Complementary and Alternative Medicine, Vol 19, Iss 1, Pp 1-7 (2019)
Abstract Background Stevia rebaudiana Bertoni has various pharmacological actions, which includes antidiabetic, antioxidant, anti-inflammatory activities. The superoxide and consequently NADPH oxidase (Nox) are relevant targets involved in biological
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b6936bec3844508a0824a94faee1d09
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Farouk, Mohammed El-Waseif, Badr Saed, Samy El-Behairy, Hatem Ali, Manal Elkhadragy, Hany Yehia, Amr
Publikováno v:
Sustainability; Volume 15; Issue 11; Pages: 9126
One potential solution to enhance the nutritional value of food while addressing environmental concerns is to use bioactive extracts from agro-waste in the food industry. This study aimed to investigate the effects of replacing sucrose with powders m
ANTIOXIDANT AND ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF STEVIA LEAVES EXTRACTS AND SILVER NANOPARTICLES COLLOIDS
Publikováno v:
Chemistry Journal of Moldova: General, Industrial and Ecological Chemistry, Vol 11, Iss 2, Pp 46-51 (2016)
Three extracts of Stevia rebaudiana (Bertoni) were prepared using various types of raw materials: leaves of plants grown ex situ, leaves of plants grown in vitro, callus culture formed on damaged leaves. Composition of the extracts, their activity
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41475cfebf5540babd9e08f43e49a49d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.