Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Stević, Tatjana R"'
Autor:
Bigović Dubravka J., Stević Tatjana R., Janković Teodora R., Noveski Nebojša B., Radanović Dragoja S., Pljevljakušić Dejan S., Đurić Zorica R.
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 71, Iss 4, Pp 337-342 (2017)
Dry flower heads of Helichrysum plicatum were characterized by HPLC-DAD and a detailed antimicrobial assay of its ethanol extract was performed. Identification of phenolic compounds indicated the presence of apigenin, naringenin and kaempferol as fre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad44583f48774f7791af8b8178142ae3
Autor:
Nikolić, Milos MN, Marković, Tatjana, Mojović, Milos D, Pejin, Boris, Savić, Aleksandar G, Perić, Tamara O, Marković, Dejan Lj, Stević, Tatjana R, Soković, Marina
Publikováno v:
Industrial Crops and Products
The aim of this study was to examine chemical composition and biological activity of Gaultheria procumbens L essential oil (EO) against food spoilage and oral microorganisms. The components of EO were identified by GC-MS. Antimicrobial activity was d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=radar_______::c928025f311357a89186ddde52de5beb
http://ibiss-r.rcub.bg.ac.rs/123456789/982
http://ibiss-r.rcub.bg.ac.rs/123456789/982
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Đorđević, Boban S., Pljevljakušić, Dejan S., Šavikinb, Katarina P., Stević, Tatjana R., Bigović, Dubravka J.
Publikováno v:
Chemistry & Biodiversity; Aug2014, Vol. 11 Issue 8, p1228-1240, 13p
Autor:
Ethorđević BS; Faculty of Agriculture, University of Belgrade, Nemanjina 6, 11080 Belgrade, Serbia., Pljevljakušić ÐS, Savikin KP, Stević TR, Bigović DJ
Publikováno v:
Chemistry & biodiversity [Chem Biodivers] 2014 Aug; Vol. 11 (8), pp. 1228-40.