Zobrazeno 1 - 10
of 319
pro vyhledávání: '"Sterol esters"'
Autor:
窦伟国,姚双燕,汤桂云,张沁强,刘伟,陈竞男 DOU Weiguo, YAO Shuangyan, TANG Guiyun, ZHANG Qinqiang, LIU Wei, CHEN Jingnan
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 11, Pp 50-54,98 (2024)
旨在为大豆甾醇酯(SSEs)的合理高效利用提供理论依据,以大豆甾醇(SS)和脂肪酸为原料,采用酶法制备了大豆甾醇油酸酯(SSO)、大豆甾醇亚油酸酯(SSL)和大豆甾醇共轭亚油酸酯(SSC
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8a854d20a214189bbea5a8c6d8f61c6
Autor:
张沁强,陈竞男,姚双燕,窦伟国,彭丹,毕艳兰 ZHANG Qinqiang, CHEN Jingnan, YAO Shuangyan, DOU Weiguo, PENG Dan, BI Yanlan
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 2, Pp 108-113 (2024)
为减少甾醇酯的生产工序,提高大豆油脱臭馏分重相组分中总甾醇得率,采用柱层析法直接分离提取甾醇酯,通过单因素试验考察吸附剂种类、上样量、洗脱剂比例和柱长直比(填料高度与
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f444165a7294eccbf0ad3b0eef88718
Autor:
Daniele Naviglio, Angela Perrone, Francesca Varchetta, Paolo Trucillo, Domenico Montesano, Monica Gallo
Publikováno v:
Separations, Vol 11, Iss 2, p 53 (2024)
Food adulteration consists of changing the original structure of a food, and so, by its definition, it is a process not admitted by law. Adulterations can not only have commercial consequences, but also hygienic and nutritional ones, and in some case
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b47ec2952daf4255a2ca1f66f7fcde3d
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 9, Iss 8, p 858 (2023)
Evergreen plants in permafrost ecosystems survive unfavorable autumn cooling and extremely low winter temperatures by maintaining optimal physiological activity of tissue cell membranes. To some extent, these features are due to the properties of sho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d61f5673d66b43048293005bddb2b821
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 3, p 993 (2023)
Phytosterol esters have attracted widespread academic and industrial interests due to their advantages in lowering cholesterol, as antioxidants, and in preventing or treating cancer. However, the generation of by-products limits the application of ph
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/427f2a520a944e8082e21c7a80cbbaf0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA), Dominique Turck, Jacqueline Castenmiller, Stefaan De Henauw, Karen Ildico Hirsch‐Ernst, John Kearney, Alexandre Maciuk, Inge Mangelsdorf, Harry J McArdle, Androniki Naska, Carmen Pelaez, Kristina Pentieva, Alfonso Siani, Frank Thies, Sophia Tsabouri, Marco Vinceti, Francesco Cubadda, Thomas Frenzel, Marina Heinonen, Rosangela Marchelli, Monika Neuhäuser‐Berthold, Morten Poulsen, Josef Rudolf Schlatter, Henk van Loveren, Wolfgang Gelbmann, Helle Katrine Knutsen
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 18, Iss 6, Pp n/a-n/a (2020)
Abstract Following a request from the European Commission, the EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA) was asked to deliver an opinion on the safety of an extension of use of the novel food ‘plant sterol esters’ when added t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e826209a0774c73a4d089c5842d7487
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.