Zobrazeno 1 - 10
of 375
pro vyhledávání: '"Steroidal glycoalkaloids"'
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 10, p 1396 (2024)
Solanum is the largest genus within the Solanaceae family and has garnered considerable attention in chemical and biological investigations over the past 30 years. In this context, lobeira or “fruta-do-lobo” (Solanum lycocarpum St. Hill), a speci
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7646a572020943d3b41d3051239bbe47
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomy, Vol 13, Iss 8, p 2127 (2023)
Steroidal glycoalkaloids (SGAs) are secondary metabolites that are closely associated with the sensory and processing qualities of potato tubers. GGE biplots are a widely used tool for analyzing crop breeding analysis. This study aimed to investigate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f3f674e26a24807837ff229b89dd016
Publikováno v:
Agronomy, Vol 13, Iss 7, p 1763 (2023)
The accumulation of chlorophyll and antinutritional glycoalkaloids in potato tubers resulting from exposure to light has been widely recognized as a cause of unpredictable quality loss of potato tuber. While transcriptional regulation of light-induce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6753d1fa4aa0421187026a1427ea33cf
Autor:
Hao Guo, Mengdi Mao, Yuan Deng, Lisong Sun, Ridong Chen, Peng Cao, Jun Lai, Yueran Zhang, Chao Wang, Chun Li, Yiran Li, Qunhang Bai, Tingting Tan, Jun Yang, Shouchuang Wang
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
Steroidal glycoalkaloids (SGAs) are cholesterol-derived molecules that contribute to the pathogen defense in tomato but are toxic and considered to be antinutritional compounds to humans. APETALA2/Ethylene Responsive Factor (AP2/ERF) family transcrip
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1bca4351a3bd48138744872aea0488a3
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 24, Iss 4, p 3360 (2023)
Steroidal alkaloids (SAs) and steroidal glycoalkaloids (SGAs) are common constituents of plant species belonging to the Solanaceae family. However, the molecular mechanism regulating the formation of SAs and SGAs remains unknown. Here, genome-wide as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d4b7e96945d46d9a6b04c28023266ea
Autor:
Tsubasa Shoji, Kazuki Saito
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 23, p 3336 (2022)
Steroidal glycoalkaloids (SGAs) are a class of cholesterol-derived anti-nutritional defense compound that are produced in species of the genus Solanum, such as tomato (S. lycopersicum), potato (S. tuberosum), and eggplant (S. melongena). However, the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b7e06f76d25433a8d862df428c39eae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.