Zobrazeno 1 - 10
of 550
pro vyhledávání: '"Stellacci F."'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2024 149
Autor:
Orgiu, E., George, J., Hutchison, J. A., Devaux, E., Dayen, J. F., Doudin, B., Stellacci, F., Genet, C., Schachenmayer, J., Genes, C., Pupillo, G., Samori, P., Ebbesen, T. W.
Publikováno v:
Nature Materials vol. 14, 1123-1129 (2015)
Organic semiconductors have generated considerable interest for their potential for creating inexpensive and flexible devices easily processed on a large scale [1-11]. However technological applications are currently limited by the low mobility of th
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1409.1900
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Centrone, A., Penzo, E., Sharma, M., Myerson, J. W., Jackson, A. M., Marzari, N., Stellacci, F.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2008 Jul . 105(29), 9886-9891.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25463072
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.