Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"Steinkellner, Hans"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Piparo, Elena Lo, Worth, Andrew, Manibusan, Mary, Yang, Chihae, Schilter, Benoît, Mazzatorta, Paolo, Jacobs, Miriam N., Steinkellner, Hans, Mohimont, Luc
Publikováno v:
In Regulatory Toxicology and Pharmacology August 2011 60(3):354-362
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
EFSA CONTAM Panel, Schrenk, Dieter, Bignami, Margherita, Bodin, Laurent, Del Mazo, Jesús, Grasl-Kraupp, Bettina, Hogstrand, Christer, Chipman, Kevin James, Leblanc, Jean-Charles, Nebbia, Carlo Stefano, Nielsen, Elsa, Ntzani, Evangelia, Petersen, Annette, Sand, Salomon, Schwerdtle, Tanja, Vleminckx, Christiane, Wallace, Heather, Gago Martínez, Ana, Gerssen, Arjen, Tubaro, Aurelia, Cascio, Claudia, Cortiñas Abrahantes, José, Steinkellner, Hans, Hoogenboom, Laurentius (Ron)
Publikováno v:
EFSA Journal 19 (2021) 8
Panel on Contaminants in the Food Chain (CONTAM), EFSA, Schrenk, D, Bignami, M, Bodin, L, Del Mazo, J, Grasl-Kraupp, B, Hogstrand, C, Chipman, K J, Leblanc, J-C, Nebbia, C S, Nielsen, E, Ntzani, E, Petersen, A, Sand, S, Schwerdtle, T, Vleminckx, C, Wallace, H, Martinez, A G, Gerssen, A, Tubaro, A, Cascio, C, Abrahantes, J C, Steinkellner, H & Hoogenboom, L R 2021, ' Evaluation of the shucking of certain species of scallops contaminated with domoic acid with a view to the production of edible parts meeting the safety requirements foreseen in the Union legislation ', EFSA Journal, vol. 19, no. 8, 06809 . https://doi.org/10.2903/j.efsa.2021.6809
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
EFSA Journal, Vol 19, Iss 8, Pp n/a-n/a (2021)
Digital.CSIC: Repositorio Institucional del CSIC
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
EFSA Journal
EFSA Journal, 19(8)
Panel on Contaminants in the Food Chain (CONTAM), EFSA, Schrenk, D, Bignami, M, Bodin, L, Del Mazo, J, Grasl-Kraupp, B, Hogstrand, C, Chipman, K J, Leblanc, J-C, Nebbia, C S, Nielsen, E, Ntzani, E, Petersen, A, Sand, S, Schwerdtle, T, Vleminckx, C, Wallace, H, Martinez, A G, Gerssen, A, Tubaro, A, Cascio, C, Abrahantes, J C, Steinkellner, H & Hoogenboom, L R 2021, ' Evaluation of the shucking of certain species of scallops contaminated with domoic acid with a view to the production of edible parts meeting the safety requirements foreseen in the Union legislation ', EFSA Journal, vol. 19, no. 8, 06809 . https://doi.org/10.2903/j.efsa.2021.6809
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
EFSA Journal, Vol 19, Iss 8, Pp n/a-n/a (2021)
Digital.CSIC: Repositorio Institucional del CSIC
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
EFSA Journal
EFSA Journal, 19(8)
57 p.-12 fig.-6 tab.
EFSA was asked by the European Commission to provide information on the levels of domoic acid (DA) in whole scallops that would ensure that levels in edible parts are below the regulatory limit after shucking. This should in
EFSA was asked by the European Commission to provide information on the levels of domoic acid (DA) in whole scallops that would ensure that levels in edible parts are below the regulatory limit after shucking. This should in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cfcddca8bae93ff9caf3da2ad32fdd92
http://hdl.handle.net/10261/248450
http://hdl.handle.net/10261/248450