Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Steffolani, M. Eugenia"'
Autor:
Rodríguez De Marco, Estefanía, Steffolani, M. Eugenia, Martínez, Cristina S., León, Alberto E.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology September 2014 58(1):102-108
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Losano Richard, Pedro, Steffolani, M. Eugenia, Allende, María José, Carreras, Julia, León, Alberto Edel
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Apr2021, Vol. 56 Issue 4, p1759-1765, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Functional Properties of Traditional Foods; 2016, p119-130, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Steffolani, M. Eugenia1, Ribotta, Pablo D.1, Pérez, Gabriela T.1, León, Alberto E. aeleon@agro.unc.edu.ar
Publikováno v:
Journal of Cereal Science. May2010, Vol. 51 Issue 3, p366-373. 8p.