Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Steffensen, Charlotte"'
Autor:
SCOTT, RUSSELL T., Henderson, Paul, Steffensen, Charlotte, Trier, Christina, Costantini, Lorenzo, Giorgi, John, Ammerman, A. J.
Publikováno v:
Memoirs of the American Academy in Rome. Supplementary Volumes, 2009 Jan 01. 8, i-167.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25759485
Autor:
Selinheimo, Emilia, Gasparetti, Chiara, Mattinen, Maija-Liisa, Steffensen, Charlotte L., Buchert, Johanna, Kruus, Kristiina
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology 2009 44(1):1-10
Autor:
Selinheimo, Emilia, NiEidhin, Deirdre, Steffensen, Charlotte, Nielsen, Jacob, Lomascolo, Anne, Halaouli, Sonia, Record, Eric, O’Beirne, David, Buchert, Johanna, Kruus, Kristiina
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 2007 130(4):471-480
Autor:
Steffensen, Charlotte, Dekkers, Olaf M., Lyhne, Johanne, Pedersen, Bodil G., Rasmussen, Finn, Rungby, Jørgen, Poulsen, Per Løgstrup, Jørgensen, Jens Otto Lunde
Publikováno v:
Hormone & Metabolic Research; 2019, Vol. 51 Issue 1, p62-68, 7p
Autor:
Steffensen, Charlotte L.1 (AUTHOR) charlotte.l.steffensen@agrsci.dk, Stensballe, Allan2 (AUTHOR), Kidmose, Ulla1 (AUTHOR), Degn, Peter E.3 (AUTHOR), Andersen, Mogens L.4 (AUTHOR), Nielsen, Jacob H.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Free Radical Research. Dec2009, Vol. 43 Issue 12, p1167-1178. 12p. 11 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Steffensen, Charlotte
Publikováno v:
Steffensen, C 2005, Elucidating mechanisms of tyrosinase induced cross-linking of proteins . in LMC Congress From Molecule to Man, 9-10 March 2005 . pp. 32-32, Elucidating mechanisms of tyrosinase induced cross-linking of proteins, 18/12/2010 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::db0ca877cdf744442a83a365ef0bc851
https://pure.au.dk/portal/da/publications/elucidating-mechanisms-of-tyrosinase-induced-crosslinking-of-proteins(03c9c980-e990-11db-8c3f-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/elucidating-mechanisms-of-tyrosinase-induced-crosslinking-of-proteins(03c9c980-e990-11db-8c3f-000ea68e967b).html
Publikováno v:
Steffensen, C, Hermansen, J E & Nielsen, J H 2004, ' The effect of milk fat composition on release of xanthine oxidase during cooling ', Milchwissenschaft, vol. 59, no. 3/4, pp. 176-179 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::8394792424093aebe4642357473c91bf
https://pure.au.dk/portal/da/publications/the-effect-of-milk-fat-composition-on-release-of-xanthine-oxidase-during-cooling(558f4220-e9a1-11db-8c3f-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/the-effect-of-milk-fat-composition-on-release-of-xanthine-oxidase-during-cooling(558f4220-e9a1-11db-8c3f-000ea68e967b).html