Zobrazeno 1 - 10
of 236
pro vyhledávání: '"Steffens, Cristiano"'
Autor:
da Silva, Janaiana Catarina, Steffens, Cristiano André, Alves, Juliana Amaral Vignali, Moreira, Marcelo Alves, do Amarante, Cassandro Vidal Talamini, Casa, Ricardo Trezzi, Espíndola, Bruno Pansera, Bortoluzzi, Airton Luiz
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2025 464 Part 2
Autor:
Gularte, Paulo Sérgio, Zanella, Samara Martins, Steffens, Cristiano André, Buss, Marceli, da Silva, Janaiana Catarina, Coser, Willian, Miqueloto, Aquidauana, Talamini do Amarante, Cassandro Vidal
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology February 2024 208
Autor:
Gularte, Paulo Sérgio, Zanella, Samara Martins, Steffens, Cristiano André, Buss, Marceli, Camintia, Leila Lúcia, Santos, Viviane Aparecida Figueredo Oliveira, Moreira, Marcelo Alves, Amarante, Cassandro Vidal Talamini do
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology December 2023 206
Autor:
Steffens, Cristiano André
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSMUniversidade Federal de Santa MariaUFSM.
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico
The objective of this work was to evaluate the respiration and respiratory quotient of fruits of several species with respect to cultivars, ripening stage, temperature and atmospher
The objective of this work was to evaluate the respiration and respiratory quotient of fruits of several species with respect to cultivars, ripening stage, temperature and atmospher
Externí odkaz:
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/3272
Autor:
Coser, Willian, Steffens, Cristiano André, Lugaresi, Adriana, Buss, Marceli, Gularte, Paulo Sérgio, Fenili, Cristhian Leonardo, Miqueloto, Tiago, Talamini do Amarante, Cassandro Vidal
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology February 2023 196
Autor:
Hendges, Marcos Vinícius, Moreira, Marcelo Alves, Steffens, Cristiano André, Talamini do Amarante, Cassandro Vidal
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 5 February 2022 293
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Heinzen, Angélica Schmitz1 (AUTHOR) angelica_heinzen@hotmail.com, Steffens, Cristiano André1 (AUTHOR), Laus, Rogério1 (AUTHOR), Soethe, Cristina1 (AUTHOR), Miqueloto, Tiago1 (AUTHOR), Lugaresi, Adriana1 (AUTHOR), Soardi, Karina1 (AUTHOR), Talamini do Amarante, Cassandro Vidal1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Nov2022, Vol. 46 Issue 11, p1-7. 7p.