Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Stefanović Andrea B."'
Autor:
Šekuljica Nataša Ž., Prlainović Nevena Ž., Jovanović Jelena R., Stefanović Andrea B., Grbavčić Sanja Ž., Mijin Dušan Ž., Knežević-Jugović Zorica D.
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 70, Iss 2, Pp 217-224 (2016)
The problem of environmental pollution day by day becomes more worrisome, primarily due to the large amounts of wastewater contaminated with various harmful organic compounds, discharged into the environment untreated or partially clean. Feasibili
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97da367ff66c40b39f2daf9ad533e74b
Autor:
Jovanović Jelena R., Stefanović Andrea B., Žuža Milena G., Jakovetić Sonja M., Šekuljica Nataša Ž., Bugarski Branko M., Knežević-Jugović Zorica D.
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 70, Iss 4, Pp 419-428 (2016)
The production of bioactive peptides from egg white proteins (EWPs) and their separation are emerging areas with many new applications. The objective of this study was to compare antioxidant activity of three distinct EWP hydrolysates and their pe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50a454600b8446dabb74217e7339c6e6
Autor:
Knežević-Jugović Zorica D., Stefanović Andrea B., Žuža Milena G., Milovanović Stoja L., Jakovetić Sonja M., Manojlović Verica B., Bugarski Branko M.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2012, Iss 43, Pp 33-41 (2012)
The objectives of this study were to examine the effect of sonication and high-pressure carbon dioxide processing on proteolytic hydrolysis of egg white proteins and antioxidant activity of the obtained hydrolysates. It appeared that the ultrasound p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b560653d215944228425cc2f3e1c6983
Autor:
Elmalimadi, Mohamed B.1, Stefanović, Andrea B.1, Šekuljica, Nataša Ž.2, Žuža, Milena G.1, Luković, Nevena D.1, Jovanović, Jelena R.1, Knežević‐Jugović, Zorica D.1 zknez@tmf.bg.ac.rs
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Oct2017, Vol. 41 Issue 5, pn/a-N.PAG. 9p.
Autor:
Stefanović, Andrea B.
Publikováno v:
Универзитет у Београду
Predmet naučnog istraţivanja doktorske disertacije je razvoj novih netermičkih i enzimskih procesa za proizvodnju proteina belanceta i njihovih hidrolizata sa unapreĎenim tehnološko-funkcionalnim svojstvima kao visokokvalitetnih proteinskih doda
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=nardusnacion::854c0e1ad9e8d497b17749d83819d195
https://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/17143/IzvestajKomisije15771.pdf
https://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/17143/IzvestajKomisije15771.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.