Zobrazeno 1 - 10
of 235
pro vyhledávání: '"Stefanová I"'
Autor:
Stefanova I.L., Borisova V.L.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 463, p 01029 (2023)
The article is devoted to a review of the scientific literature on the nutritional value of eggs and their processed products; data is provided on the nutritional value of fortifying raw materials, which are used to increase the physiological value o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c5df449c786c4b71b7d81fc5ff22bb5c
Autor:
Kuzmanova R., Stefanova I.
Publikováno v:
Acta Medica Bulgarica, Vol 44, Iss 2, Pp 52-58 (2017)
Available antiepileptic drugs interact with a variety of different molecular targets. The mechanism of action of most anticonvulsants is most often complex with a number of affected regions. The combination of mechanisms of action of drugs in particu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/320cdd61d7064e929eebe76118eba757
Publikováno v:
SHS Web of Conferences, Vol 93, p 04002 (2021)
Currently, the Russian Federation has a difficult economic situation on the meat market. The problems affecting the effective development of this market were especially aggravated in the context of the new coronavirus infection pandemic, and directly
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56802bd49aed4c7c916a178c2b83f34e
Publikováno v:
Acta Medica Bulgarica, Vol 43, Iss 2, Pp 80-85 (2016)
The aim of the present study was to provide alternative means of measurement and evaluation of muscle strength in rehabilitation practice and diagnostics. In the last few years many electronic devices for evaluation of muscle strength have developed.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f9aa6d8d69f4114bfba0163f51a075f
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 210, p 18104 (2020)
The article discusses the features of promoting educational services. Special attention is paid to the definition of specific characteristics of educational services and the need to take into account their specifics in the process of developing and i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b00abeb99ebd4493a4641c298d3eba08
Autor:
Brown, K. J., Clark, J. S., Grimm, E. C., Donovan, J. J., Mueller, P. G., Hansen, B. C. S., Stefanova, I., Wright,, H. E.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2005 Jun . 102(25), 8865-8870.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3375628
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.