Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"Stefanello, F. S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maqbool, Zahra1 (AUTHOR), Khalid, Waseem2 (AUTHOR) sania.zia@uifst.uol.edu.pk, Mahum3 (AUTHOR), Khan, Anosha4 (AUTHOR), Azmat, Maliha4 (AUTHOR), Sehrish, Aqeela5 (AUTHOR), Zia, Sania2 (AUTHOR) sania.zia@uifst.uol.edu.pk, Koraqi, Hyrije6 (AUTHOR), AL‐Farga, Ammar7 (AUTHOR), Aqlan, Faisal8 (AUTHOR) aqlanfaisal@gmail.com, Khan, Khalid Ali9,10 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Feb2024, Vol. 12 Issue 2, p707-721. 15p.
Autor:
Rodriguez, João Manoel Folador, Corazza, Marcos Lúcio, Kruger, Roberta Letícia, Khalil, Najeh Maissar, de Campos, Daniele, da Silva, Vitor Renan
Publikováno v:
Separation Science & Technology; 2024, Vol. 59 Issue 17/18, p1712-1722, 11p
Autor:
Becker, Daniela1 (AUTHOR), Stegmüller, Simone1 (AUTHOR), Richling, Elke1 (AUTHOR) richling@chemie.uni‐kl.de
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. May2023, Vol. 11 Issue 5, p2298-2320. 23p.
Publikováno v:
Chinese Journal of Chemistry. May2023, Vol. 41 Issue 9, p1099-1118. 20p.
Autor:
Tibaoui, Souha1,2 (AUTHOR) souhatibaoui@gmail.com, Essid, Ines2 (AUTHOR), Smeti, Samir1 (AUTHOR), Atti, Naziha1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Apr2023, Vol. 11 Issue 4, p1860-1871. 12p.
Autor:
Alshaye, Najla A.1 (AUTHOR), Ibrahim, Magdy A.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Synthetic Communications. 2023, Vol. 53 Issue 4, p332-344. 13p. 1 Illustration, 7 Diagrams, 2 Charts.