Zobrazeno 1 - 10
of 1 479
pro vyhledávání: '"Steeping"'
Autor:
Yaqin Sun, Wenjing Xia, Langjun Tang, Zhilong Xiu, Weiwu Jin, Xiaoyan Wang, Jin Tao, Haijun Liu, Hongyan An, Yi Li, Yi Tong
Publikováno v:
Bioresources and Bioprocessing, Vol 11, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract To understand the ecology of species and promote biotechnology through beneficial strain selection for improving starch yield in maize wet-milling steeping, bacterial diversity and community structure during the counter-current steeping proc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8d1f24074d64bf794edb03225e14074
Autor:
Bamforth, Charles W., author
Publikováno v:
Beer : Tap Into the Art and Science of Brewing, 2023, ill.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780199996742.003.0007
Publikováno v:
PeerJ, Vol 12, p e17250 (2024)
Herbal infusions exhibit diverse pharmacological effects, such as antioxidant, anti-inflammatory, anticancer, antihypertensive, and antineurodegenerative activities, which can be attributed to the high content of phenolic compounds (e.g., caffeoylqui
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e48ba02ece94928b76da75ac5eb0a05
Publikováno v:
Russian Journal of Agricultural and Socio-Economic Sciences, Vol 136, Iss 4, Pp 186-197 (2023)
There are several challenges to utilizing U. lactuca as a seaweed steeping powder, such as an unpleasant odour caused by off-odor volatile compounds, i.e. the group of fatty acid derivatives, several aldehyde compounds, and some compounds containing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0fcaacdb296d4203a547cc952318ba9a
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 9, Pp e19581- (2023)
Potatoes are among the leading staple crops due to nutritional value and high demand. The undersized and damaged potatoes are considered low grade and mainly dumped as a waste or used in animal feed. The study aimed to extract starch from low grade p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/396bf9fd540d4185b108087773f4df8e
Autor:
Ricardo M. Ferreira, Dulcineia F. Wessel, Artur M. S. Silva, Jorge A. Saraiva, Susana M. Cardoso
Publikováno v:
Beverages, Vol 9, Iss 4, p 97 (2023)
The escalating production of processed prickly pear products has led to a substantial rise in waste materials, particularly peel, which is rich in bioactive chemicals and holds the potential for value-added product development. However, the high peri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cbbee1dd8a01443fb7ed548dcad7c945
Autor:
Aserse Yenasew, Kelebessa Urga
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 8, Iss 1 (2022)
AbstractFinger millet is an important cereal crop in Africa, where it plays an important role in nutrition and food security. The purpose of this study was to determine the effect of the germination period on the physicochemical properties of elite f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dfe97ac401094bb89593d2c8f18acc30
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.