Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Steeghs, V."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abravan, A., Correia, D., Gasnier, A., Shakhverdian, S., van der Stok, T., Bertholet, J., Dubois, L., Jereczek-Fossa, B., Pepa, M., Spalek, M., Petit, S., Franco, P., Petit-Steeghs, V.
Publikováno v:
In Radiotherapy and Oncology May 2023 182 Supplement 1:S196-S197
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Petit-Steeghs, V.
Publikováno v:
Petit-Steeghs, V 2019, ' Enhancing Patient-Centred Care through Knowledge Co-creation and Empowerment ', PhD, Vrije Universiteit Amsterdam .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c4df4ecb8758ac45e47d6cfa8c21965a
https://research.vu.nl/en/publications/0c19410a-153a-4e82-a008-0ba888132755
https://research.vu.nl/en/publications/0c19410a-153a-4e82-a008-0ba888132755
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Snels, J.C.M.A., Klein Gebbink, S.A., van den Boogaard, K., Delahay, E., Borgijink, J., van den Heuvel, E., Houtman, J., Kleeven, N., Koenders, L., Saris, A., Steeghs, V.
Het Leger des Heils wil meer aandacht voor eten. Het wil voedselverspilling tegengaan door reststromen voedsel uit de voedselindustrie te gebruiken bij de productie van warme maaltijden en waar mogelijk de kwaliteit en beleving van maaltijden verbete
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6b24f9e843fa993296723f211aad2a93
https://research.wur.nl/en/publications/smakelijk-eten-aandacht-voor-eten-bij-het-leger-des-heils
https://research.wur.nl/en/publications/smakelijk-eten-aandacht-voor-eten-bij-het-leger-des-heils
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.