Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Steadham, Edward"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu, Rui, Lonergan, Steven, Steadham, Edward, Zhou, Guanghong, Zhang, Wangang, Huff-Lonergan, Elisabeth
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2019 276:63-70
Autor:
Liu, Rui, Lonergan, Steven, Steadham, Edward, Zhou, Guanghong, Zhang, Wangang, Huff-Lonergan, Elisabeth
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2019 275:77-84
Publikováno v:
Avian Diseases, 1999 Oct 01. 43(4), 678-684.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1592737
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Logan Johnson, Chaoyu Zhai, Elisabeth Huff Lonergan, Ken Prusa, Jessica Prenni, Jacqueline Chaparro, Steadham Edward, Mahesh Nair, Steven M Lonergan
Publikováno v:
Journal of Animal Science. 100:100-101
The objective was to define proteomic and metabolomic profiles associated with premium and poor-quality pork. Fresh pork loins (n=100) were aged 12 to 14 d postmortem before quality evaluation. Chops with a star probe values less than 4.5 kg, and a H
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Animal Science; January 2024, Vol. 102 Issue: 1