Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"Statsenko E."'
Autor:
Statsenko E.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 49, Iss 3, Pp 367-374 (2019)
Soybeans are used in various sectors of food and processing industry as an additive that increases the nutritional and biological value of traditional food products. The research objective was to create a technology for a new protein-vitamin-mineral
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5cbc855cf5934a62bbfe22b952f1f22b
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 48, Iss 1, Pp 125-131 (2018)
Production of food with specified characteristics (composition, structure, sensory parameter) is a promising direction of food industry development. Such products are low-calorie foods, they are good for health, have balanced composition and function
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be911a8543cf4738b45acc56ff63db76
Publikováno v:
Current Science, 2016 Jun 01. 110(11), 2142-2148.
Externí odkaz:
http://www.jstor.org/stable/24908146
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Russian Agricultural Sciences; 2023 Suppl 2, Vol. 49, pS373-S378, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sofinskaya, O.1 ushik2001@mail.ru, Statsenko, E.1 e.statsenko@yahoo.com
Publikováno v:
Eurasian Soil Science. Feb2015, Vol. 48 Issue 2, p183-191. 9p.