Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Statsenko, Ekaterina S."'
Autor:
Statsenko Ekaterina S., Litvinenko Oksana V., Korneva Nadezhda Yu., Shtarberg Mikhail A., Borodin Eugene A.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 50, Iss 2, Pp 351-360 (2020)
Introduction. Domestic food production based on the regional market characteristics can expand the range of functional foods. The research objective was to develop a new technology for desserts based on soy and pumpkin. Study objects and methods. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3fb31c54eec54c22b053f33ab0197dc7
Publikováno v:
Food Science & Technology International; Mar2023, Vol. 29 Issue 2, p97-104, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AIMS Agriculture & Food; 2020, Vol. 5 Issue 1, p137-149, 13p