Zobrazeno 1 - 10
of 186
pro vyhledávání: '"Staskawicz B"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Diverse and rapidly evolving pathogens cause plant diseases and epidemics that threaten crop yield and food security around the world. Research over the last 25 years has led to an increasingly clear conceptual understanding of the molecular componen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5805c7139111b4e0b83210d9b9dde4f0
Autor:
Potnis, N., Krasileva, K., Chow, V., Almeida, N. F., Patil, P. B., Ryan, R. P., Sharlach, M., Behlau, F., Dow, J. M., Momol, M. T., White, F. F., Preston, J. F., Vinatzer, B. A., Koebnik, Ralf, Setubal, J. C., Norman, D. J., Staskawicz, B. J., Jones, J. B.
Background: Bacterial spot of tomato and pepper is caused by four Xanthomonas species and is a major plant disease in warm humid climates. The four species are distinct from each other based on physiological and molecular characteristics. The genome
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::508b312b29c1e9ed15c72e9672248032
http://www.documentation.ird.fr/hor/PAR00006852
http://www.documentation.ird.fr/hor/PAR00006852