Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"Starrenburg MJC"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Margalho LP; Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Campinas, SP, Brazil., Kamimura BA; Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Campinas, SP, Brazil., Brexó RP; Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Campinas, SP, Brazil., Alvarenga VO; Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Campinas, SP, Brazil; Department of Food, Faculty of Pharmacy, Federal University of Minas Gerais, Belo Horizonte, MG, Brazil., Cebeci AS; NIZO Food Research, PO Box 20, 6710 BA, Ede, the Netherlands., Janssen PWM; NIZO Food Research, PO Box 20, 6710 BA, Ede, the Netherlands., Dijkstra A; NIZO Food Research, PO Box 20, 6710 BA, Ede, the Netherlands., Starrenburg MJC; NIZO Food Research, PO Box 20, 6710 BA, Ede, the Netherlands., Sheombarsing RS; NIZO Food Research, PO Box 20, 6710 BA, Ede, the Netherlands., Cruz AG; Departamento de Alimentos, Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Rio de Janeiro (IFRJ), Rio de Janeiro, RJ, Brazil., Alkema W; NIZO Food Research, PO Box 20, 6710 BA, Ede, the Netherlands., Bachmann H; NIZO Food Research, PO Box 20, 6710 BA, Ede, the Netherlands., Sant'Ana AS; Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Campinas, SP, Brazil. Electronic address: and@unicamp.br.
Publikováno v:
Food microbiology [Food Microbiol] 2021 Dec; Vol. 100, pp. 103872. Date of Electronic Publication: 2021 Jul 20.