Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Starch hydrolase"'
Publikováno v:
BMC Biotechnology, Vol 17, Iss 1, Pp 1-11 (2017)
Abstract Background Alpha amylase hydrolyzes α-bonds of polysaccharides such as starch and produces malto-oligosaccharides. Its starch saccharification applications make it an essential enzyme in the textile, food and brewing industries. Commerciall
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99d53bfa39224b408be46920f35dcce4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Biotechnology, Vol 17, Iss 1, Pp 1-11 (2017)
BMC Biotechnology
BMC Biotechnology
Background Alpha amylase hydrolyzes α-bonds of polysaccharides such as starch and produces malto-oligosaccharides. Its starch saccharification applications make it an essential enzyme in the textile, food and brewing industries. Commercially availab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Allisson Benatti Justino
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFU
Universidade Federal de Uberlândia (UFU)
instacron:UFU
Universidade Federal de Uberlândia (UFU)
instacron:UFU
Os frutos do Cerrado são uma fonte de compostos antioxidantes e a caracterização de suas biomoléculas tem atraído o interesse da comunidade científica devido à sua segurança e potenciais efeitos terapêuticos e nutricionais. Um ensaio bioguia
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::58923c5ab46ee3135fb6cb34042bf5ef
https://repositorio.ufu.br/handle/123456789/17772
https://repositorio.ufu.br/handle/123456789/17772
Publikováno v:
Applied Microbiology and Biotechnology
Applied Microbiology and Biotechnology, 84(1), 119-133. SPRINGER
Applied Microbiology and Biotechnology, 84(1), 119-133. SPRINGER
Cyclodextrin glucanotransferases (CGTases) have attracted major interest from industry due to their unique capacity of forming large quantities of cyclic α-(1,4)-linked oligosaccharides (cyclodextrins) from starch. CGTases produce a mixture of cyclo