Zobrazeno 1 - 10
of 779
pro vyhledávání: '"Starch hydrolase"'
Publikováno v:
Taiwanese Journal of Agricultural Chemistry & Food Science. Dec2020, Vol. 58 Issue 6, p163-175. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Watawana, Mindani I.1, Jayawardena, Nilakshi1, Ranasinghe, Shakkya J.1, Waisundara, Viduranga Y.1 viduranga@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Feb2017, Vol. 41 Issue 1, pn/a-N.PAG. 10p.
Publikováno v:
China Condiment; Nov2024, Vol. 49 Issue 11, p7-13, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Watawana, Mindani I.1, Jayawardena, Nilakshi1, Ranasinghe, Shakkya J.1, Waisundara, Viduranga Y.1
Publikováno v:
Journal of Chemistry. 10/27/2015, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dejian Huang, Mingjie Chen, Fuli Lai, Gang Zuo, Lixia Song, Shengbao Feng, Yuancai Liu, Hongyu Wang, Guangyuan He
Publikováno v:
Molecules, Vol 18, Iss 2, Pp 2255-2265 (2013)
Characterzation of polyphenolic compounds in the stems of P. multiflorum was conducted using HPLC, high resolution LC-MS and LC-MSn. Proanthocyanidins in particular were isolated in 4.8% yield using solvent extraction followed by Sephadex LH-20 fract
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53d726bdee314c3d84351adeb2d36bee
Publikováno v:
Journal of Chemistry, Vol 2015 (2015)
The objective of this study was to evaluate and compare antioxidant and starch hydrolase inhibitory activity of three different types of Kombucha beverages prepared by three pellicles with different microbial compositions. The fermentation process wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/069dfbca24c44cb2a72cf79fecb780bc