Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Starch food"'
Autor:
Ioan Cristian Trelea, Jim R. Jones, Eli Gray-Stuart, John E. Bronlund, Muhammad Syahmeer How, Marco P. Morgenstern, Anne Saint-Eve, Isabelle Souchon
Publikováno v:
LWT-Food Science and Technology
LWT-Food Science and Technology, Elsevier, 2021, 141, pp.110918. ⟨10.1016/j.lwt.2021.110918⟩
LWT-Food Science and Technology, Elsevier, 2021, 141, pp.110918. ⟨10.1016/j.lwt.2021.110918⟩
International audience; A conceptual model was developed to relate oral processing parameters and aroma release of cooked white rice. The conceptual model indicates that aroma release is dependent on the increase of particle surface area, the dilutio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b42ea710b82a6816dfa3b34b304f686c
https://hal-agroparistech.archives-ouvertes.fr/hal-03120245/document
https://hal-agroparistech.archives-ouvertes.fr/hal-03120245/document
Autor:
Hsu, Chuan-liang
Publikováno v:
free to MU campus, to others for purchase.
Thesis (Ph. D.)--University of Missouri-Columbia, 1998.
Typescript. Vita. Includes bibliographical references (leaves 139-150). Also available on the Internet.
Typescript. Vita. Includes bibliographical references (leaves 139-150). Also available on the Internet.
Externí odkaz:
http://wwwlib.umi.com/cr/mo/fullcit?p9924889
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lukač, Klavdija
Publikováno v:
Maribor
Namen raziskave je bil ugotoviti, ali je celodnevna prehrana pri predšolskih otrocih iz waldorfskega in javnega vrtca uravnotežena oz. če so vključene različne vrste živil iz skupin: žit in škrobnih živil, sadja in zelenjave, mesa in zamenja
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1857::fdf79a7df0547f05d40a81a0255890ee
https://dk.um.si/IzpisGradiva.php?id=72183
https://dk.um.si/IzpisGradiva.php?id=72183
Autor:
Federica Farina, Annalisa Romano, Paolo Masi, Maria Aponte, Fabrizio Sarghini, Alan R. Mackie
In this study uncooked starches as ingredients (corn, rice, wheat, tapioca and potato) were characterized according to microstructure, some (physicochemical, functional and thermal) properties, in vitro digestibility and expected glycemic index. Ther
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::69fa5664cf17973d1e76bacac8e43411
http://hdl.handle.net/11588/661701
http://hdl.handle.net/11588/661701
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
NUNES, Leila de Sousa.
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCG
Universidade Federal de Campina Grande (UFCG)
instacron:UFCG
Universidade Federal de Campina Grande (UFCG)
instacron:UFCG
Submitted by Severina Oliveira (severina.sueli@ufcg.edu.br) on 2019-06-04T14:55:58Z No. of bitstreams: 1 LEILA DE SOUSA NUNES-DISSERTAÇÃO (PPGEA) 2009.pdf: 18631234 bytes, checksum: ad984b2bf4537aa80ce573d2b6e40725 (MD5) Made available in DSpace on
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a1ba1cebe2cf5b8507c47610cd8cb379
http://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/4108
http://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/4108
Autor:
Edi-Soetaredjo, Felycia.
Publikováno v:
Numerical simulation of twin-screw extrusion of starch based materialRead the abstract of the thesis..
Thesis (M.Phil.) - University of Queensland, 2005.
Includes bibliography.
Includes bibliography.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.