Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"Starch foams"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maciej Combrzyński, Leszek Mościcki, Anita Kwaśniewska, Tomasz Oniszczuk, Agnieszka Wójtowicz, Magdalena Kręcisz, Bartosz Sołowiej, Bożena Gładyszewska, Siemowit Muszyński
Publikováno v:
Polímeros, Vol 28, Iss 1, Pp 76-83 (2018)
Abstract The aim of this work was to determine selected physical properties of biodegradable thermoplastic starch (TPS) filling foams manufactured by extrusion-cooking technique from different combinations of potato starch and two additives: poly(vin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4735012c060e4705951279bf0e41773c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Sunflower Oil Industry By-product as Natural Filler of Biocomposite Foams for Packaging Applications
Publikováno v:
SEDICI (UNLP)
Universidad Nacional de La Plata
instacron:UNLP
Universidad Nacional de La Plata
instacron:UNLP
The use of agroindustry by-products as reinforcements and/or composites filler is an innovative and economically attractive option that is still under study. Hence, the present work aims to study composite foams based on cassava-starch and sunflower
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1402532126f0bca139f2f3a58d744bf0
http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/134309
http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/134309
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bartosz Sołowiej, Bożena Gładyszewska, Magdalena Kręcisz, Agnieszka Wójtowicz, Leszek Mościcki, Siemowit Muszyński, Tomasz Oniszczuk, A. Kwaśniewska, Maciej Combrzyński
Publikováno v:
Polímeros, Issue: ahead, Published: 15 MAR 2018
Polímeros, Vol 28, Iss 1, Pp 76-83 (2018)
Polímeros v.28 n.1 2018
Polímeros (São Carlos. Online)
Associação Brasileira de Polímeros (ABPol)
instacron:ABPO
Polímeros, Vol 28, Iss 1, Pp 76-83 (2018)
Polímeros v.28 n.1 2018
Polímeros (São Carlos. Online)
Associação Brasileira de Polímeros (ABPol)
instacron:ABPO
The aim of this work was to determine selected physical properties of biodegradable thermoplastic starch (TPS) filling foams manufactured by extrusion-cooking technique from different combinations of potato starch and two additives: poly(vinyl alcoho
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::031d59e5f73fc1c40ff5439ae3580340
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0104-14282018005001104&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0104-14282018005001104&lng=en&tlng=en