Zobrazeno 1 - 10
of 690
pro vyhledávání: '"Starch films"'
Autor:
Sandra Lepak-Kuc, Aleksandra Kądziela, Monika Staniszewska, Daniel Janczak, Małgorzata Jakubowska, Ewa Bednarczyk, Tomasz Murawski, Katarzyna Piłczyńska, Zuzanna Żołek-Tryznowska
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Environmental concerns and climate protection are gaining increasing emphasis nowadays. A growing number of industries and scientific fields are involved in this trend. Sustainable electronics is an emerging research strand. Environmentally
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd2610ac7f9944d39c9c24b737486aa7
Autor:
Theofilos Frangopoulos, Apostolos Ketesidis, Anna Marinopoulou, Athanasios Goulas, Dimitrios Petridis, Vassilis Karageorgiou
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 20, p 3333 (2024)
An attempt was made to evaluate the elongation level as a stressor on biodegradable starch films reinforced with nanoclay using a simple linear model. A total of 120 film units were subjected to increasing elongation levels and the exact break time o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a625ee9a09fa456d98d2d1d6372742c3
Autor:
Giovana Ladislau Garuti, Roberta Ranielle Matos de Freitas, Vitor Hugo de Lima, Karina Palmizani do Carmo, Franciane Andrade de Pádua, Vagner Roberto Botaro
Publikováno v:
Polímeros, Vol 34, Iss 1 (2024)
Abstract The objective of this study was to characterize the physicochemical-mechanical properties of corn and cassava starch films reinforced with CNF via Tape-Casting. There were differences in size and shape of the starch granules. Corn starch nan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80f0a9484fed46fa9d644b56f37d2b69
Publikováno v:
Journal of Food and Bioprocess Engineering, Vol 5, Iss 2, Pp 129-135 (2022)
The purpose of this study was to investigate the effect of pomegranate peel powder on the physicochemical, barrier, and pH sensitivity of the films based on cassava starch. The pomegranate peel powder (PPP) was used at levels of 2, 4, 6, and 8% w/v i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/650a42ca91e742fc80ff1ffb4a281a4e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shijiao Qin, Hao Sun, Xiaoli Wan, Yujia Wu, Xu Lin, Huan Kan, Defa Hou, Zhifeng Zheng, Xiahong He, Can Liu
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 10 (2023)
The integrity of the packaging of a liquid foodstuff makes it difficult to detect spoilage. Therefore, it is important to develop a sensitive, fast and real-time material for liquid food detection. CMC, as lignocellulose derivatives and starch are wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1c96fbaa8504552a8fe9634822df29c