Zobrazeno 1 - 10
of 1 237
pro vyhledávání: '"Starch degradation"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 17, p 2822 (2024)
Chestnuts become sweetened with better tastes for fried products after cold storage, but the possible mechanism is not clear. The dynamics of sugar components and related physiological responses, as well as the possible molecular mechanism in chestnu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2fad39da42a1435ca4274f0bda9d4bdb
Autor:
Yan Zhang, Chuandong Jiang, Yangyang Li, Jingguo Sun, Zhenguo Chen, Qiang Zhang, Guangwei Sun
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 12 (2024)
Tobacco, a vital economic crop, had its quality post-curing significantly influenced by starch content. Nonetheless, the existing process parameters during curing were inadequate to satisfy the starch degradation requirements. Microorganisms exhibit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/971cdc94233342a98678153923e6b16e
Publikováno v:
Diversity, Vol 16, Iss 5, p 255 (2024)
Pesticide contamination of aquatic ecosystems poses a significant threat to humans and can adversely affect fungal-driven processes in these understudied habitats. Here, we investigated the effects of four pesticides on detritus-inhabiting and plant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09ce6ec83a694311aaeb06bd22e7b0a1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Rice, Vol 15, Iss 1, Pp 1-13 (2022)
Abstract Chilling stress is the major abiotic stress that severely limited the seedling establishment of direct-seeded rice in temperate and sub-tropical rice production regions. While seed priming is an efficient pre-sowing seed treatment in enhanci
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c99b096f77a84fbba6330459ba0dedc8
Autor:
Karan Wangpaiboon, Thanapon Charoenwongpaiboon, Methus Klaewkla, Robert A. Field, Pawinee Panpetch
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
Pullulanase (EC 3.2.1.41, PUL), a debranching enzyme belonging to glycoside hydrolase family 13 subfamily 13, catalyses the cleavage of α-1,6 linkages of pullulan and β-limit dextrin. The present work studied PUL from cassava Manihot esculenta Cran
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a0b4edbe9e3421ca2588919e969470a